.

Natur på flaske

Essentielle olier er meget mere end skønne dufte og smage. De anses for at være planternes livskraft og indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne.

Olierne udvindes fx fra planternes blomster, blade, frugter og bær samt harpiks, rødder og bark fra træer. Ved forsigtigt at udtrække disse komponenter fra planterne, kan vi mennesker bringe dem ind i vores liv og lade dem støtte os, som de gør ved planterne. Olierne har evnen til at påvirke os på både det kropslige, mentale og følelsesmæssige plan.


En enkelt olie kan bestå af over 150 forskellige kemiske komponenter som arbejder sammen i synergi for at beskytte og nære planten. Nøglen til at udvinde rene terapeutiske essentielle olier, er at bevare så mange af disse molekylære bestanddele som muligt, fordi de alle spiller en vigtig rolle i at olierne giver optimal effekt. Det er derfor afgørende at vælge olier af god kvalitet, som fremstilles med forsigtighed i alle dele af processen.

NATURENS VISDOM HAR VÆRET KENDT I ÅRTUSINDER


De mange fordele og medicinske egenskaber fra disse planteolier har været anvendt af mennesker i tusinder af år. Indtil i begyndelsen af 1900-tallet var plantemedicin den stærkeste medicin, man havde til rådighed. Herefter startede et skifte, hvor man begyndte at fremstille syntetisk medicin ved at efterligne de aktive stoffer i planterne.


Dette var begyndelsen på den farmakologiske medicin, vi kender i dag. Naturens egenskaber og naturmedicinske komponenter synes at have været glemt i mange år. Men det virker til at mennesker atter er begyndt at huske visdommen fra naturen. Dette ser vi bl.a. ved at de fantastiske egenskaber ved essentielle olier atter er begyndt at tiltrække mennesker i hele verden. 

UDVÆLG DINE OLIER

MED OMHU

Gå ikke på kompromis med kvaliteten! Det er et af mine bedste råd til dig, der ønsker at støtte din og din families sundhed og velbefindende med essentielle olier.


For at få den fulde virkning af olierne, er det afgørende, at du køber olier som er 100% rene og af højeste kvalitet. Der findes mange forskellige olieproducenter og prisforskellen kan være stor. Men det er langt fra ligegyldigt hvilke essentielle olier, du køber. Mange virksomheder tilsætter noget der fortynder olien mens andre virksomheder fremstiller olierne kunstigt med en kemisk profil, der ligner den ægte olie. Dertil kommer urene og uhensigtsmæssige dyrknings- og produktionsmetoder, som ikke ærer og nærer naturen og de samfund, hvor planterne vokser. Det kan være svært at vide, hvad man får i flaskerne og gennemskue om producenten har nogle værdier, som man ønsker at støtte op om. Udvælg derfor din olieproducent omhyggeligt.

HVORFOR doTERRA?

Jeg har valgt at arbejde med doTERRA. doTERRA er en verdensomspændende virksomhed, som udvinder og sælger rene, potente essentielle olier af højeste kvalitet. Jeg har valgt doTERRA af forskellige årsager:

2

3

Højeste kvalitet og renhed

De producerer essentielle olier som er så rene, at de har terapetutiske egenskaber. For at garantere det højeste kvalitetsniveau har doTERRA oprettet testprocessen CPTG Certified Pure Tested GradeTM. Deres stramme kvalitetskontrol sikrer, at alle deres olier indeholder de reneste terapeutiske egenskaber fra planten uden fyldstoffer eller skadelige forurenende stoffer.

Respekt & kærlighed for Naturen

doTERRA har respekt og forståelse for at intet kan erstatte de oprindelige naturlige forhold, og derfor har de planter som vokser i omkring 40 forskellige lande verden over. I stedet for at købe et stort stykke land, hvor de kan masse-dyrke planterne, så vælger doTERRA steder hvor planterne naturligt vokser. Planterne udvikler sig således i deres naturlige habitat med de korrekte forhold og det ideelle klima. Det er med til at sikre, at olierne er af højeste standard og både de helbredsmæssige og terapeutiske egenskaber bevares.

Bæredygtighed og ansvarlighed

doTERRA har et kærligt mål om at ændre familier, lokalsamfund og verden én dråbe af gangen. Over halvdelen af de nationer som olierne kommer fra er udviklingslande. Her arbejder doTERRA hånd i hånd med de lokale bønder, som har en dyb forståelse af hjemmehørende planter og de forhold de vokser i - Viden om planterne og deres trivsel har passeret fra generation til generation. Gennem strategien Co-Impact Sourcing sørger doTERRA for at forbedre levevilkår og lokalsamfund verden over. De investerer i allerede ekstisterende små landbrug, hvor bønderne har dyrket disse planter gennem generationer. Der er ingen mellemmand mellem doTERRA og landmændene, og på den måde kan doTERRA sikre en god løn og arbejdsforhold.

Udover Co-impact SourcingTM arbejder doTERRA for at forbedre livskvaliteten for de familier, der bor i samfundene i flere udviklingslande. Hjertet i doTERRA er deres Healing Hands FoundationTM der arbejder med at styrke mennesker og samfund over hele verden. Deres mål er at bringe healing og håb til verden, ved at arbejde for at gøre det muligt at leve et liv uden sygdomme og fattigdom - og i sidste ende at lære folk at blive selvhjulpne.


KØB ESSENTIELLE OLIER

unsplash