.

Workshop - Det Naturlige Hjemmeapotek

Lær hvordan du nemt og enkelt kan opbygge dit eget hjemmeapotek med naturens essentielle olier


Du bliver introduceret for de 10 planteolier, du har brug for, i dit naturlige hjemmeapotek til både børn og voksne. Du lærer, hvordan olierne kan støtte dig både fysisk og psykisk gennem vintersæsonen. Herunder lærer du, hvordan du nemt og sikkert anvender olierne under sygdom og symptomer som eksempelvis forkølelse, maveproblemer, hovedpine, træthed, ørepine, sår og rifter.


Du får opskrifter og inspiration til, hvordan du kan bruge de essentielle olier som støtte gennem vintersæsonen. Herunder;


  • Hvordan olierne kan indtages som kosttilskud på daglig basis til at støtte kroppens naturlige forsvar.
  • Hvordan olierne kan anvendes som naturlig og kemifri hudpleje, og nære kroppen via optagelse gennem huden. Du bliver bl.a. introduceret til en ayurvedisk selv-abhyanga, som er en varm oliemassage der styrker og nærer krop og sind.
  • Hvordan du kan anvende olierne aromatisk (diffuse i luften eller indånde) til fx at rense luftveje samt balancere og bringe ro til sindet.


Vi deler inspiration til at bruge planteolierne alene samt i kombination med andre naturlige råvarer. Fx. får du mulighed for at smage (og få opskriften) på vores immunstyrkende drik med aronia og hyldebær. Den ideelle drik at have gennem virussæsonen til både store og små :)


Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er koncentrerede planteekstrakter, som udvindes fra fx blomster, blade, bark og rødder. Olierne anses for at være planternes livskraft og indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne.


Ved forstigtigt at udtrække de essentielle olier fra planterne, kan vi mennesker bringe dem ind i vores liv og lade dem støtte os, som de gør i naturen. Olierne har evnen til at påvirke os på både det kropslige og følelsesmæssige plan.


DELTAG DENNE AFTEN OG GIV DIG SELV EN INSPIRERENDE AFTEN

MED NÆRING FOR DINE SANSER


TID & STED:

Vi har ikke programsat denne workshop i øjeblikket. Den kommer igen til efteråret 2023. Kontakt mig på maiken@ayume.dk for at modtage datoer.


PRIS & TILMELDING:

190,- 


skriv til maiken@ayume.dk for tilmelding

Få e-guiden

'Forårs diffuser blandinger'

Tilmeld dig Ayu.me inspirationsmail, og få adgang til e-guiden med det samme.