.

Workshop - Det Naturlige Hjemmeapotek

Lær hvordan du nemt og enkelt kan opbygge dit eget hjemmeapotek med naturens essentielle olier


Du bliver introduceret for de 10 planteolier, du har brug for i dit naturlige hjemmeapotek til både børn og voksne. Du lærer, hvordan olierne kan støtte dig både fysisk og mentalt gennem vintersæsonen. Herunder lærer du:


  • hvordan du nemt og sikkert anvender olierne under sygdom og symptomer som eksempelvis forkølelse, maveproblemer, hovedpine, træthed, ørepine, sår og rifter.
  • Hvordan olierne kan bruges på daglig basis til at støtte kroppens naturlige forsvar.
  • Hvordan olierne kan anvendes som naturlig og kemifri hudpleje og fremme foryngelse og vitalitet i huden. Ligeledes kommer vi ind på, hvordan olierne kan anvendes i selv-massage og dermed optages gennem huden.
  • Hvordan du nemt og enkelt kan bringe aromaterapien ind i dit hjem ved at anvende en diffuser. En diffuser er en iddeel måde at bringe oliernes balancerende og styrkende egenskaber ind i hjemmet og optage dem via luftvejene.
  • Hvordan du kan bruge olierne i stressende perioder til at berolige nervesystemet, balancere sind og følelser samt optimere søvnen 


Vi deler inspiration til at bruge planteolierne alene samt i kombination med andre naturlige råvarer, som bidrager til at styrke immunforsvaret og hjælpe os igennem udfordrende perioder.

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er koncentrerede planteekstrakter, som udvindes fra fx blomster, blade, bark og rødder. Olierne anses for at være planternes livskraft og indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne.


Ved forstigtigt at udtrække de essentielle olier fra planterne, kan vi mennesker bringe dem ind i vores liv og lade dem støtte os, som de gør i naturen. Olierne har evnen til at påvirke os på både det kropslige, mentale og følelsesmæssige plan.


KOM OG BRUG EN HYGGELIG AFTEN OG LÆR OM ESSENTIELLE OLIER OG HVORDAN DE KAN STØTTE DIN KROP OG DIT SIND.


Efter workshoppen vil der være mulighed for at bestille en startpakke med olierne, så du kan komme igang med at anvende dem derhjemme. Du får desuden vores e-guide med beskrivelse af olierne, opskrifter og inspiration til anvendelse. E-guiden kan du fx bruge som opslagsværk, når et symptom eller behov opstår.


TID & STED:


Tirsdag den 3. oktober 2023, kl. 19:00-21:00

Arrangementet afholdes i private omgivelser i Højbjerg/Aarhus (vi har plads til max 10 deltagere)


eller


Torsdag den 26. oktober 2023, kl. 19:00-21:00

Arrangementet afholdes i private omgivelser i Højbjerg/Aarhus (vi har plads til max 10 deltagere)


PRIS & TILMELDING:

200,- 

Prisen er inkl. let forplejning + e-guides


skriv til maiken@ayume.dk for tilmelding