Mini-kursus

Essentielle olier

til hverdagsbrug

Lær hvordan du nemt anvender planteolierne i din hverdag, og får glæde af deres styrkende & balancerende egenskaber.

Essentielle olier er potente plante-ekstrakter med mange sundhedsmæssige fordele. På dette online mini-kursus har vi samlet den viden, du skal bruge for nemt at kunne anvende olierne til alt lige fra forkølelse og hovedpine til stress-håndtering og søvnbesvær.


Mini-kurset inkluderer:

 • 2-timers Webinar som afholdes live onsdag d. 10. januar kl. 19-20;30 (hvis du ikke har mulighed for at deltage på dette tidspunkt, så får du tilsendt optagelsen efterfølgende og kan se den, når det passer dig)
 • En E-guide som du kan læse derhjemme i ro og mag. I guiden finder du bl.a. beskrivelser af  nogle af de mest populære olier og du får inspiration til hvordan du anvender dem. 
 • Olieprøver, som du vil modtage med posten. Olierne er rene plante-olier af højeste kvalitet fra mærket doTERRA (nb! vi sender kun til Danmark).


For kun 222,-


Få 3 bonusser med i købet:

Ved køb af dette mini-kursus, får du desuden 3 bonusser, som hjælper med at gøre det overskueligt og nemt at komme igang med at anvende essentielle olier og aromaterapi derhjemme.

  Bonus 1: Opslagsværket 'Det Naturlige Hjemmeapotek': Heri kan du hurtigt få et overblik over hvilke essentielle olier du kan anvende til forskellige symptomer som fx. hoste, tankemylder, træthed, hovedpine samt uro i benene.

  Bonus 2: Step-by-step guide til en beroligende selv-massage: Her får du en lille guide til, hvordan du udfører en abhyanga-massage med essentielle olier. Abhyanga er en kraftfuld ayurvedisk praksis, som siges af være et ritual for selvkærlighed der virker beroligende på nervesystemet.

  Bonus 3: Opskrifter på skønne diffuser-blandinger: Med denne guide giver vi dig 10 af vores bedste opskrifter på, hvordan du kan kombinere forskellige olier og anvende dem i en diffuser. Heri finder du bl.a. blandinger der bidrager til at opløfte sindet, støtte immunforsvaret samt fremme en god nattesøvn.

  Undervisere på kurset er fysioterapeut og yoga-instruktør Therese Pape samt ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder Maiken Eriksen.

  Kurset er designet til dig som er nysgerrig efter at prøve essentielle olier af højeste kvalitet og som mærker et kald på de naturlige løsninger.


  Læs mere

  Gennem flere år har vi selv mærket, hvilken transformation disse skønne planteolier bringer. På mange måder kan det beskrives som en dyb helingsproces og en åbning for at vende tilbage til vores egen essentielle natur. Vi bruger selv olierne dagligt til en bred vifte af anvendelser, og vi har efterhånden afholdt adskillige workshops og kurser hvor vi deler ud af vores viden og erfaringer.


  Dette mini-kursus har vi designet til dig som er nysgerig på at lære mere om olierne og få et overblik over de mange anvendelsesmuligheder.


  På kurset vil du lære:

  • Hvad essentielle olier er, hvorfor de virker og hvorfor du bør anvende dem
  • Hvordan du kan bruge olierne som en del af dit naturlige hjemmeapotek (fx. til hovedpine, fordøjelse, forkølelse og sygdom generelt)
  • Hvilke olier du skal anvende til at opløfte sindet og skabe mere energi i kroppen
  • Hvordan du kan bruge olierne i stressende perioder til at berolige nervesystemet og støtte en god søvn.
  • Hvordan du nemt og enkelt kan bringe aromaterapien ind i dit hjem, og dagligt få glæde af naturens balancerende egenskaber


  Vi vil introducere dig for olier som er 100% rene naturlige olier af højeste kvalitet. De olier, vi arbejder med, er så rene at de har terapeutisk effekt og kan dermed dække mange behov og anvendelsesmuligheder. Du får tilsendt olie-prøver (på 6 forskellige olier) inden live-webinaret.

  Efter webinaret vil der være mulighed for at få individuel hjælp til at bestille en startpakke med olier, som passer til dine ønsker og behov. 

  Det siger

  tidligere deltagere...

  Jeg deltog i den fineste workshop om essentielle olier - det var en dejlig oplevelse. Therese og Maiken er autentiske, engagerede og kærlige. De har stor viden og erfaring i brug af olierne og -  tænker jeg - en intuitiv fornemmelse af det, de beskæftiger sig med, som jeg godt kan lide.

  Efter workshoppen havde jeg en særlig rar fornemmelse i maven og med lyst til at undersøge, hvad de her dråber kan. Som deltager er der plads til at være lige præcis, den du er.


  - Helle Juul Vilslev

  Jeg meldte mig til kurset om essentielle olier med begrænset viden om hvad de kan. Den viden og forståelse blev virkelig åbnet og udvidet på kurset, hvor der var god mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende har jeg følt mig godt hjulpet i brugen af essentielle olier, som passer til mine behov og min dagligdag.


  - Iben Kristensen

  Jeg havde fornøjelsen at deltage i kurset med Maiken og Therese og vil anbefale andre det samme.  De er fantastiske.

  Tilmeldte mig egentlig kurset med en tro på at jeg vidste det meste, da jeg tidligere havde brugt essentielle olier som en del af min helbredelse for kompleks sygdom. Den tro blev egentlig bare understøttet med den viden de gav mig.

  Samtidig fik jeg meget mere viden og svar på spørgsmål jeg sad med. Kurset gav mig en fantastisk oplysning om de mange metoder, hvor olierne kan implementeres i hverdagen, og hvorfor de virker.  Sidder tilbage med en kæmpe lyst til at arbejde videre med essentielle olier,  fordi jeg kan se det virker.

  TAK FOR DEM,


  - Flemming Nielsen

  I var de bedste ambassadører for et godt produkt med jeres store begejstring og viden. Nu er det min tur til at indtage olie-universet. Det er trygt og godt at vide, at I er til rådgivning, hvis der opstår spørgsmål.


  - Bodil Forsberg

  "Webinaret var en dejlig oplevelse. I får sagt så mange gode ting og har stor viden om olierne - jeg skrev det hele ned. Det er magisk, hvad olierne kan - også i forhold til børn"


  - Eva Færgemann

  Tilmeld dig mini-kurset og lær, hvorfor og hvordan olierne kan støtte dig i din hverdag - og få tilsendt olie-prøver med posten (uden ekstra tillæg)

   Ja tak,

   lad mig være med

   for kun 222,-

    
    
    
    

   Når du har udfyldt formularen, så hører du fra os indenfor 24 timer iforhold til betaling samt forsendelse af dine olie-prøver. Herefter får du adgang til e-guiden, dine bonusser samt link til online-undervisning.

   Undervisere:


   Maiken Eriksen, Ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder

   Therese Pape, Fysioterapeut og yoga-instruktør