Workshop

Essentielle olier

Den simple og naturlige vej til balance & overskud


Essentielle olier er meget mere end en skøn aroma. Det er koncentrerede planteekstrakter, som udvindes fra fx blomster, blade, bark og rødder.


Olierne anses for at være planternes livskraft og essens, som indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne. Egenskaber som vi mennesker kan få glæde af og anvende til at bringe styrke og balance til vores krop og sind.


Via olierne kan vi bringe naturens helende vibrationer ind i hjemmet. Vi kan anvende dem som et naturligt alternativ til skønhed, rengøring, hjemmeapoteket samt effektiv støtte til at styrke kroppen og balancere sindet. 


Gennem flere år har vi selv mærket, hvilken transformation disse skønne planteolier bringer. På mange måder kan det beskrives som en dyb helingsproces og en åbning for at vende tilbage til vores egen essentielle natur. En tilstand af autencitet, harmoni og glæde - som breder sig til hele familien.


Olierne er effektive og simple at anvende og derfor passer de godt til mange menneskers moderne livsstil. 

På denne workshop vil vi dele vores erfaringer med dig. Vi vil inspirere dig til at bringe olierne ind i dit liv og lade dem vise dig den simple naturlige vej til mere overskud, vitalitet og balance.


På workshoppen vil du lære:

  • Hvad essentielle olier er og hvorfor du bør anvende dem.
  • Hvordan du nemt og sikkert anvender olierne som en del af dit naturlige hjemmeapotek. Dvs. hvordan du bruger olierne under sygdom og symptomer som eksempelvis forkølelse, maveproblemer, hovedpine, træthed, ørepine, sår og rifter.
  • Hvordan olierne kan anvendes som naturlig og kemifri hudpleje og fremme foryngelse og vitalitet i huden. 
  • Hvordan du kan bruge olierne i stressende perioder til at berolige nervesystemet, balancere dit sind og dine følelser samt optimere søvnen.
  • Hvordan du nemt og enkelt kan bringe aromaterapien ind i dit hjem ved at anvende en diffuser. En diffuser er en ideel måde at bringe planteoliernes balancerende og styrkende egenskaber ind i hjemmet, så vi kan optage dem via luftvejene. Og bonus er, at dit hjem kommer til at dufte skønt af ren natur og velvære!


Vi vil introducere dig for 10 af de mest populære olier, som dækker mange behov og anvendelsesmuligheder. På workshoppen vil du få mulighed for at smage, dufte og sanse olierne. 

KOM OG BRUG EN HYGGELIG AFTEN - LÆR OM ESSENTIELLE OLIER OG OM DE SIMPLE VEJE TIL MERE OVERSKUD OG BALANCE


Efter workshoppen vil der være mulighed for at bestille en startpakke med olierne, så du kan komme igang med at anvende dem derhjemme. Du får desuden vores e-guide med beskrivelse af olierne, opskrifter og inspiration til anvendelse. E-guiden kan du fx bruge som opslagsværk, når et symptom eller behov opstår.


TID & STED:


Tirsdag den 3. oktober 2023, kl. 18:30-21:00

Arrangementet afholdes i private omgivelser i Højbjerg/Aarhus (vi har plads til max 10 deltagere)


eller


Torsdag den 26. oktober 2023, kl. 18:30-21:00

Arrangementet afholdes i private omgivelser i Højbjerg/Aarhus (vi har plads til max 10 deltagere)


PRIS & TILMELDING:

200,- 

Prisen er inkl. let forplejning


skriv til maiken@ayume.dk for tilmelding

Undervisere:


Maiken Eriksen, Ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder

Therese Pape, Fysioterapeut og mediyoga-instruktør