.

Workshop -

Aromaterapi & Essentielle olier

2,5 times forkælelse for krop og sind. Du vil lære om essentielle olier og mærke deres balancerende effekt i samspil med blid yin yoga, åndedrætsøvelser og let selv-massage


Vi vil denne dag fortælle om essentielle olier, hvordan de virker og hvordan du kan bruge dem i din hverdag. Vi sætter særligt fokus på, hvordan olierne kan støtte søvnen og berolige nervesystemet.


God og tilstrækkelig søvn er essentielt for dit helbred. Når du er i underskud af søvn over længere tid påvirkes dit humør, din energi og dit immunsystem. Den gode nyhed er, at der findes naturlige redskaber til at forbedre din søvn. Blide yoga udstræk, åndedrætsøvelser og essentielle olier kan hjælpe din krop og dit sind med at slappe af, slippe dagen og få en god nats søvn.


Til workshoppen vil vi lave yin yoga på et niveau hvor alle kan være med. Under yogaen anvender vi rene naturlige essentielle olier af høj kvalitet, og du vil opleve forskellige måder at anvende olierne på. Vi har nøje udvalgt et sæt af olier til workshoppen - naturlige planteolier som hjælper med at berolige nervesystemet, forbedre søvnen, åbne op for hjerteenergien samt bringe klarhed og opløftning til sindet.

Deltag på denne workshop og få:


  • Viden om essentielle olier og inspiration til hvordan du kan bruge dem i din hverdag. Fx: vil du lære hvilke specifikke olier, der kan hjælpe dig med at skabe ro - samt hvilke olier der kan hjælpe dig med at opløfte sindet og fremme energi og livsglæde
  • Konkrete øvelser og inspiration til hvordan du kan forbedre din søvn og berolige dit nervesystem
  • 2,5 times forkælelse for krop og sind med blid yoga, åndedrætsøvelser, aromaterapi samt infrarød varmeterapi


Efter workshoppen vil der være mulighed for at bestille en startpakke med olierne, så du kan komme igang med at anvende dem derhjemme.


Workshoppen foregår på yoga-måtten (så husk måtte og yoga-tøj/letbevægeligt tøj + evt. blok og pen til noter). Har du brug for at låne en yoga-måtte, så skriv det ved tilmelding.

Arrangementet afholdes i samarbejde med HotYogaAarhus og foregår i deres lokaler i hhv. Mårslet og Aarhus C


UNDERVISERE

Therese Pape, fysioterapeut og yoga-instruktør

Maiken Eriksen, ayurvedisk sundheds- & livsstilsvejleder


TID & STED:

Denne workshop kommer igen til november 2023 (dato kommer snart)

Hot Yoga Mårslet, Nymarksvej 36, 8320 Mårlset


PRIS & TILMELDING:

Arrangementet koster 300 kr

skriv til maiken@ayume.dk for tilmelding

HVAD ER ESSENTIELLE OLIER?

Essentielle olier er koncentrerede planteekstrakter, som udvindes fra fx blomster, blade, bark og rødder. Olierne anses for at være planternes livskraft og indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne.


Ved forstigtigt at udtrække de essentielle olier fra planterne, kan vi mennesker bringe dem ind i vores liv og lade dem støtte os, som de gør i naturen. Olierne har evnen til at påvirke os på både det kropslige, mentale og følelsesmæssige plan.


Der er mange fordele og anvendelsesmuligheder med essentielle olier. Et af de områder, hvor olierne virkelig kan noget særligt er i deres evne til at påvirke vores følelser og sindstilstand gennem lugtesansen og det limbiske system i hjernen.

Modtag e-guiden

'Find ro & Sov godt med essentielle olier'