.

10 populære olier

Essentielle olier fra planter er en simpel og effektiv måde, at bringe natuen ind i vores liv og få fordel af planternes styrkende og balancerende komponenter. Disse ti olier er nogle af de mest populære og giver et godt basis-kit til fysisk, mentalt og følelsesmæssig støtte. 


Alle ti olier kan købes samlet i start-pakkerne 'Family Essentials' samt 'Home Essentials'. Se beskrivelser og priser her.

Lavendel (lavender)

En olie med beroligende egenskaberfor huden, kroppen og sindet. Den er god at massere under fødderne om aftenen før sengetid - eller diffuse i soveværelset for at fremme en god nattesøvn.

Hvis du føler stress og uro, kan du komme en dråbe på din pegefinger - Hold den på punktet mellem dine øjenbryn og tag et par dybe indåndinger. Ved hovedpine, så prøv at indånde lavendel direktefra håndfladerne. Også god i hudplejeprodukter og til at berolige irriteret hud.

Pebermynte (peppermint)

En favorit-olie for mange, som både løfter energien og humøret. Den vækker alle sanser i krop, sind og ånd. Peppermint fremmer følelser af glæde, motivation og positivitet. Energetisk hjælper den os til at være i flow, og slippe gamle mønstre og kontrol. Olien er genial som energiboost om eftermiddagen: dryp en dråbe i håndfladerne og indånd olien herfra. Ved hovedpine og spændinger masseres den fortyndede olie ind i området og kan her lindre spændinger. 

Citron (Lemon)

Olien kommer fra skallen af citroner og har opløftende og energigivende egenskaber. Den er god til at udrense og støtte fordøjelse. Tilsæt en dråbe til et glas vand dagligt - gerne i et glas varmt vand, som drikkes som det første om morgenen. Det understøtter fordøjelse, leverfunktion og udrensning. Også dejligt bare at drikke den i vand i løbet af dagen for en forfriskende smag.

doTERRAs On Guard (blandingsolie)

En blanding af essentielle olier,som er energigivende, styrker immunforsvaret og giver beskyttelse i forhold til bakterier, svamp, parasitter og virus. Den arbejder desuden på det energetiske plan og hjælper os til at stå stærkt i os selv og sige fra overfor negative valg og grænseoverskridende personligheder.

Denne olie er særligt god i vinterhalvåret - du kan med fordel anvende olien, når du føler at du har brug for ekstra beskyttelse og når dit immunforsvar trænger til et boost.  Også lækker i diffuseren, så den skønne duft (som er lidt julet) og de gode egenskaber spreder sig i hjemmet.

Frankincense

Siges at være kongen over alle olier og kan bidrage til at regenerere cellerne. Den er genial til hud, celler og nervesystem. Frankincense kaldes også olien for egen-sandhed. Den bringer lys i mørket og styrker os i at slippe lavere vibrationer.

Brug gerne olien, når du har brug for et energiskifte, balancere sindet og "lande i dig selv". Er også lækker at diffuse sammen med andre olier, eller indånde direkte fra håndfladerne. Prøv desuden at komme et par dråber på huden sammen med din ansigtscreme/olie om aftenen inden sengetid (den virker foryngende og hjælper med at reducere fine linjer)

Tea tree (Melaleauca)

Naturens svar på et desinfektionsmiddel. Den er meget effektfuld, men stadig mild, når den bruges på huden. Olien er god til at skære alt uønsket fra, det gælder både fysisk ogenergetisk. Fysisk kan den f.eks. bruges mod lus, fodvorter, bumser, eksem og insektbid. Energetisk beskytter den os og hjælper os med at sætte grænser, så vi står stærkt i os selv og ikke drænes af negative energier. Tea Tree er desinficerende og er derfor genial til naturlig rengøring - kan her også bruges mod svamp, mug og skimmel.


Oregano

En kraftfuld, varm og meget potent olie, der støtter immunforsvaret Den er meget drøj i brug og selv en lille dråbe, har stor effekt. Oregano skærer alt negativt fra, f eks også fodvorter. Energetisk fjerner oregano alt, der forhindrer vækst og opløser begrænsninger.

Brug den i madlavningen, hvor den isærer god i Italienske retter. Bland 10 dråber i en sprayflaske med vand, som rengøringsspray til køkkenbordet.

doTERRAs Deep Blue (blandingsolie)

En blandingsolie, der er sammensat så den har en unik beroligende og kølende effekt. Olien er god til at lindre ømme muskler og led, mindske spændinger og give en afslappende effekt. Massér den for eksempel på lænd eller nakke efter en lang dag. Fortynd olien (et par dråber sammen med lidt bæreolie) og masser på områder med vokseværk. Deep Blue kan også fås som en creme, der er lige til at smøre på huden.

doTERRAs Zengest (blandingsolie)

En fantastisk olieblanding der er lavet til at støtte os i at fordøje. ZenGest fremmer sund fordøjelse ved at støtte kroppens naturlige fordøjelsesprocesser. Udover at hjælpe med den fysiske fordøjelse kan blandingen også støtte os i at fordøje livets udfordringer - brug den når du føler dig overvældet og overstimuleret. Den kan derfor også være en støtte til sensitive børn eller alle indenfor autismespektret. ZenGest kan også give støtte ved frygt og angst.

Brug ZenGest i vand eller the, for at vedligeholde din krops naturlige fordøjelsesprocesser. Efter tung fed mad kan blandingen lindre utilpashed, brug den her enten indvortes eller fortynd olien og brug den til en lindrende mavemassage. Kan også bruges til at lindre køresyge og søsyge.

doTERRAs Air / Breath (blandingsolie)

En blandingsolie, der støtter lunger og luftveje. Når den bruges i diffuseren, smøres på brystet (fortyndet under fødderne på børn) eller indåndes fra håndfladerne, fremmer den følelsen af frie luftveje og nem vejrtrækning. Den er derfor super god til sæson-sygdomme, stoppede næser og til at lindre snorken. Olien åbner op forvores lunger og åbner samtidig op for vores evne til at tage livet ind ogslippe det brugte.

Prøv den i et varmt bad sammen med epsom salt, for en lindrende følelse eller put 3 dråber på gulvet i brusekabinen, for en frisk aroma, der fremmer vitalitet.

KOM IGANG MED EN STARTPAKKE

Alle 10 olier indgår i startpakkerne  'Family Essentials' samt 'Home Essentials'. Med en startpakke får du et godt basis-kit til at komme igang og du får stor værdi for pengene. 

Startpakke 1: Family Essentials

Dette sæt er til dig, der vil have et godt begyndersæt med olier, der kan give fysisk, mental og følelsesmæssig støtte til dig og din familie. Sættet indeholder 10 af doTERRAs mest populære olier, som er essentielle til dit hjemmeapotek. doTERRAs Essential Booklet medfølger, som er et godt opslagsværk om de forskellige olier, deres fordele og anvendelsesmuligheder.

Indhold: 10 x 5ml flasker: Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, Zengest, On guard + bog


Pris: 1220 kr (inkl. fragt)

Startpakke 2: Home Essentials

Dette sæt er luksusudgaven af family Essentials, og her får du mest værdi for pengene. I dette sæt er der en diffuser inkluderet og flaskerne er 3 gange så store. Ideelt hvis du ønsker at diffuse de skønne aromaer i dit hjem, og samtidig have et godt basiskit til hjemmeapoteket, skønhedspleje, rengøringsprodukter samt olier, der kan støtte til at skabe balance i krop og sind. Du får ligeledes doTERRAs bog.

Indhold: 9 x 10ml flasker (samme som i family essentials) + 1 x 5ml deep blue + Petal Diffuser + bog


Pris: 2335kr (inkl. fragt)

Medlemskab med ekstra fordele

Når du køber en startpakke, så får du et 1-års medlemsskab med i prisen. Som medlem hos doTERRA får du minimum 25% rabat på alle deres produkter i et år (der er ingen købepligt eller binding). Når du køber gennem min doTERRA webshop, så får du desuden adgang til en række fordele som undervisningsmateriale, støttende facebook-gruppe og personlig vejledning fra mig (hvis du ønsker og har behov for det). Alt sammen så du får de bedste muligheder for at komme godt igang med planterne. Medlemskabet koster 185kr for et år (inkluderet i prisen, hvis du vælger en af ovenstående startpakker).


Når du har gennemført din orde, så kan du glæde dig til at modtage dine olier med posten. I løbet af få dage vil du desuden modtage en velkomstmail fra mig med information om dine fordele.

Jeg håber, at du føler dig inspireret til at komme igang med disse potente planteekstrakter, da jeg ved at de gør en betydningsfuld forskel for mange familier.


Herhjemme bruger vi olierne dagligt. Vi bruger dem som vores naturlige hjemmeapotek, som støtte til at bringe balance i krop og sind, som kosttilskud, naturlig og kemifri hudpleje og rengøring samt til at skabe en skøn aroma af ren natur i hjemmet (via en diffuser/olie-forstøver). Den største glæde jeg oplever ved at anvende essentielle olier er, at det bringer naturen tættere på. Frekvensen og de kemiske komponenter i planterne giver genklang i mit indre, og jeg oplever en større robusthed og mere harmoni efter at jeg begyndte at anvende olierne.


Jeg vil elske at støtte dig på din rejse med essentielle olier <3 Min vejledning er rodfæstet i den ayurvediske tilgang, så hvis du ønsker det, kan jeg vejlede dig i hvordan olierne kan støtte balanceringen af dit krop/sind-system (dosha)


Du er altid velkommen til at kontakte mig på maiken@ayume.dk 


Kærlig hilsen

Maiken 


Få e-guiden

'Essentielle olier - Naturlig støtte til krop & Sind'

Tilmeld dig Ayu.me inspirationsmail, og få adgang til e-guiden med det samme.