ESSENTIELLE OLIER

Her kan du købe de rene essentielle olier fra doTERRA. Olierne kan købes enkeltvis eller i en startpakke. Bemærk, du får klart den bedste deal ved at købe en startpakke med flere olier. Med en startpakke får du alle produkter til medlemspriserne (25% rabat).

POPULÆRE OLIER

Her finder du mine beskrivelser på nogle af de mest populære olier til fysisk, mental og følelsesmæssig støtte. Der findes mange forskellige olier - skriv endelig til mig på maiken@ayume.dk hvis du søger en olie, som ikke er beskrevet her.

Lavendel (Lavender)

Lavendel har beroligende egenskaber for huden, kroppen og sindet. En god olie at anvende under stress og uro samt til at lindre hovedpine.  Også god i hudplejeprodukter, hvor den fremmer en sund ren hud. Mange oplever at lavendel støtter evnen til at kommunikere klart og formidle autentisk.


Anvendelse: For at fremme ro og en god nattesøvn, så kan du massere olien (1-2 dråber fortyndet i lidt bæreolie/kokosolie) under fødderne om aftenen før sengetid. Også god at komme i diffuseren i soveværelset eller generelt, når du har brug for at fremme et roligt miljø i hjemmet. Den er lækker i kombination med Siberian Fir og Bergamot. Smør den på huden for at berolige irriteret hud (fx. et kløende myggestik)


Pris: 351 kr (medlemspris: 263 kr)

* Lavender indgår i startpakkerne family essentials, home essentials samt aromatouch diffused kit

Pebermynte (peppermint)

En favorit-olie for mange, som både løfter energien og humøret. Den vækker vores sanser og fremmer følelser af glæde, motivation og positivitet. Energetisk kan olien hjælpe os til at være i flow og slippe gamle mønstre og kontrol. Kan lindre mavepine, kvalme samt spændinger og hovedpine.


Anvendelse: Brug den som "energiboost" om eftermiddagen: duft til olien samt drik 1 dråbe rørt ud i et glas vand. Kom i diffuseren for at løfte energien i hjemmet. Masseres på huden (fortyndet i lidt bæreolie) ved fx. hovedpine og mavepine.


Pris: 301 kr. (medlemspris: 226 kr.)

* Peppermint indgår i startpakkerne family essentials, home essentials samt aromatouch diffused kit

Citron (Lemon)

Olien er udvundet fra skallen af citroner. Den har opløftende og energigivende egenskaber. Den er god til at udrense og støtte fordøjelse. Den kaldes også 'olien for fokus' og kan bidrage med mental klarhed og støtte koncentrationen. Derudover er Lemon god at bruge i rengøring med dens rensende egenskaber.


Anvendelse: Tilsæt en dråbe til et glas vand dagligt - gerne i et glas varmt vand, som drikkes som det første om morgenen. Det støtter fordøjelse, leverfunktion og udrensning. Brug den i diffuseren for en opløftende og rensende effekt og aroma (evt. i kombination med træ- og blomster-olier). Også dejligt bare at drikke den i vand i løbet af dagen for en forfriskende smag.


Pris: 169 kr. (medlemspris: 127 kr.)

* Lemon indgår i startpakkerne family essentials samt home essentials

Intro-pakke (trio)

Du har mulighed for at købe lavender, peppermint og lemon i en lille introduktions-pakke med små flasker på 5ml (med ca. 85 dråber i hver flaske). Det er en god mulighed for at prøve olierne og få en fornemmelse af deres effekt. Mange kan godt lide at starte med denne intro-pakke inden de eventuelt investerer i en større startpakke og diffuser.


Pris: 338 kr. (medlemspris: 254 kr.)

doTERRAs On Guard

En blanding af essentielle olier fra appelsin, nellike, kanel, eucalyptus og rosmarin. En blanding som er energigivende og støtter immunforsvarets naturlige funktion. Mange oplever desuden at On Guard arbejder på det energetiske plan og hjælper os til at stå stærkt i os selv og sige fra overfor negative valg og grænseoverskridende personligheder.

En olie der er særligt god i vinterhalvåret samt under sygdom og lavt energi-niveau.


Anvendelse: Brug den i diffuseren for en en let krydret og varm aroma. Jeg kommer On guard i diffuseren, så snart der er optræk til sygdom i familien. Smører den desuden langs rygsøjlen og under fødderne ved sygdom (fortyndet i lidt bæreolie). Derudover oplever jeg, at den giver god effekt, når den indtages ved fx. at røre en dråbe op i lidt honning. 


Pris: 472 kr. (medlemspris: 354 kr.)

*  On Guard indgår i startpakkerne family essentials, home essentials samt aromatouch diffused kit

Derudover findes On Guard i en hel produktserie med halstabeletter, rengøringsprodukter, mundhygiejne, sæbe, kosttilskud m.m.

Frankincense

Frankincense er en af de mest værdsatte og kostbare olie. Det er en multi-funktions-olie som også kaldes 'Kongen over æteriske olier'. Den er udvundet af harpiks fra Boswelia-træet som rummer nogle unikke groundende, styrkende og regenererende egenskaber. Frankincense er også kendt som en spirituel olie, som mange har glæde af at bruge under meditation.

Den er en god støtte til hud, celler og nervesystem med dens beroligende og vitaliserende egenskaber.


Anvendelse: Aromatisk for at påvirke og balancere det limbiske system i hjernen (duft til olien eller kom den i diffuseren). I hudpleje for at fremme sund, glat og vitaliseret hud (fx. en dråbe i din ansigtsolie eller creme). Jeg kommer desuden en dråbe under tungen dagligt for at støtte mine celler og nervesystem. Jeg oplever, at frankincense hjælper mig med at stå stærkt i mig selv - jeg bruger derfor også olien, når jeg har brug for at balancere sindet og "lande i mig selv".


Pris: 952 kr. (medlemspris: 714 kr.)

* Frankincense indgår i startpakkerne family essentials samt home essentials

Tea tree (Melaleauca)

Naturens svar på et desinfektionsmiddel. Den er meget effektfuld, men stadig mild, når den bruges på huden. Olien er god til at skære alt uønsket fra, det gælder både fysisk ogenergetisk. Fysisk kan den f.eks. bruges mod lus, fodvorter, bumser, eksem og insektbid. Energetisk beskytter den os og hjælper os med at sætte grænser, så vi står stærkt i os selv og ikke drænes af negative energier. Tea Tree er desinficerende og er derfor genial til naturlig rengøring - kan her også bruges mod svamp, mug og skimmel.


Oregano

En kraftfuld, varm og meget potent olie, der støtter immunforsvaret Den er meget drøj i brug og selv en lille dråbe, har stor effekt. Oregano skærer alt negativt fra, f eks også fodvorter. Energetisk fjerner oregano alt, der forhindrer vækst og opløser begrænsninger.

Brug den i madlavningen, hvor den isærer god i Italienske retter. Bland 10 dråber i en sprayflaske med vand, som rengøringsspray til køkkenbordet.

doTERRAs Deep Blue (blandingsolie)

En blandingsolie, der er sammensat så den har en unik beroligende og kølende effekt. Olien er god til at lindre ømme muskler og led, mindske spændinger og give en afslappende effekt. Massér den for eksempel på lænd eller nakke efter en lang dag. Fortynd olien (et par dråber sammen med lidt bæreolie) og masser på områder med vokseværk. Deep Blue kan også fås som en creme, der er lige til at smøre på huden.

doTERRAs Zengest (blandingsolie)

En fantastisk olieblanding der er lavet til at støtte os i at fordøje. ZenGest fremmer sund fordøjelse ved at støtte kroppens naturlige fordøjelsesprocesser. Udover at hjælpe med den fysiske fordøjelse kan blandingen også støtte os i at fordøje livets udfordringer - brug den når du føler dig overvældet og overstimuleret. Den kan derfor også være en støtte til sensitive børn eller alle indenfor autismespektret. ZenGest kan også give støtte ved frygt og angst.

Brug ZenGest i vand eller the, for at vedligeholde din krops naturlige fordøjelsesprocesser. Efter tung fed mad kan blandingen lindre utilpashed, brug den her enten indvortes eller fortynd olien og brug den til en lindrende mavemassage. Kan også bruges til at lindre køresyge og søsyge.

doTERRAs Air / Breath (blandingsolie)

En blandingsolie, der støtter lunger og luftveje. Når den bruges i diffuseren, smøres på brystet (fortyndet under fødderne på børn) eller indåndes fra håndfladerne, fremmer den følelsen af frie luftveje og nem vejrtrækning. Den er derfor super god til sæson-sygdomme, stoppede næser og til at lindre snorken. Olien åbner op forvores lunger og åbner samtidig op for vores evne til at tage livet ind ogslippe det brugte.

Prøv den i et varmt bad sammen med epsom salt, for en lindrende følelse eller put 3 dråber på gulvet i brusekabinen, for en frisk aroma, der fremmer vitalitet.

ØVRIGE PRODUKTER

doTERRA udbyder mange forskellige produkter baseret på essentielle olier og urter. Herunder hudpleje, hårpleje, solbeskyttelse, rengøringsprodukter, kosttilskud m.m. Natur, renhed, kvalitet og bæredygtighed er gennemgående for alle doTERRAs produkter. Skriv til mig hvis du har brug for individuel vejledning. Du kan også klikke på nedenstående link og gå på opdagelse i webshoppen. Klik på 'Vælg produkter' og herefter 'Browse / gennemse kataloget'.

Jeg håber, at du føler dig inspireret til at komme igang med disse potente planteekstrakter, da jeg ved at de gør en betydningsfuld forskel for mange familier.


Herhjemme bruger vi olierne dagligt. Vi bruger dem som vores naturlige hjemmeapotek, som støtte til at bringe balance i krop og sind, som kosttilskud, naturlig og kemifri hudpleje og rengøring samt til at skabe en skøn aroma af ren natur i hjemmet (via en diffuser/olie-forstøver). Den største glæde jeg oplever ved at anvende olierne er, at det bringer naturens helende egenskaber tættere på. Frekvensen og de aktive komponenter i planterne giver genklang på celleniveau og bringer robusthed og harmoni til både krop og sind.


Jeg vil elske at støtte dig på din rejse med essentielle olier. Min vejledning er rodfæstet i den ayurvediske tilgang, som arbejder holistisk med sundhed og balance i krop, sind og sjæl. 


Du er altid velkommen til at kontakte mig via maiken@ayume.dk 


Kærlig hilsen

Maiken