Jeg hjælper kvinder med at skabe et liv i integritet med deres autentiske selv og føle sig glade, sunde og balanceret. Jeg er selv på denne livsrejse, hvor jeg ærer og nærer udviklingen på det fysiske, emotionelle og spirituelle plan. Særligt efter jeg er blevet mor, føler jeg et stort ansvar for at holde min energi ren, så jeg kan være autentisk og nærværende og støtte mine børn i at være dem, de er.

Min mission er at dele naturens visdom, og støtte andre i at leve autentisk, sundt og glædesfyldt. Jeg anvender og inspireres af de oprindelige visdomme, som hylder den harmoni og kraft der er i naturen. Jeg tror på, at naturen har koderne til, hvordan vi finder tilbage til vores autentiske selv og bringer balance på både det fysiske, emotionelle og spirituelle plan. Derfor er Essentielle olier, Ayurveda og herbologi en stor del af min livsstil og tilgang.


Jeg er særligt passioneret for at løfte den feminine energi og støtte kvinder i at træde ind i deres autoritet. Dette ser jeg er vigtigt i et større perspektiv fordi, når kvinder er rodfæstet i sig selv, så bruger de den kraft i et større perspektiv og deres udvikling spejler sig i omgivelserne. Den kvindelige energi er stærk og besidder mange kvaliteter, der nærer og støtter omgivelserne. Kvinder har særligt evnen til at give omsorg, at bære, at elske, at samle og forene. Men vi må lære at harmonere disse kvaliteter, så vi ikke selv brænder ud. Særligt i moderskabet kan det være udfordrende at harmonere de kvindelige kvaliteter, så de ikke overbruges uhensigtsmæssigt. Her tror jeg på, at det at tage et kærligt ansvar for sig selv og forbinde sig med sin indre visdom er essentiel. Når vi oplever styrken og samhørigheden med vores indre natur, vil vi føle os mere balanceret og rodfæstet uanset hvad livet byder. Vi vil således også transformere hvad vi bringer til verden - Hvordan vi passer på os selv, de mennesker vi elsker og planeten.

Jeg er uddannet ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent hos Nordic Academy of Ayurveda (NAYA). Ayurveda er livets videnskab og fokuserer på, hvordan vi vender tilbage til vores naturlige sundhedstilstand, balance og helhed. Essentielle olier er den koncentrerede essens fra planter, og indeholder helende egenskaber og høje vibrationer, som skaber genklang i vores fysiske krop, sind samt spirituelle væsen. Derfor er disse potente natur-olier ideelle som støtte til at bringe vores krop, sind og spiritualitet tilbage i en tilstand af harmonisk balance.

Generelt tror jeg på, at uanset hvilke drømme og udfordringer, vi hver især har, så har vi alle styrken til at ændre vores liv og verden. Mit højeste ønske er at give mit bidrag til at bringe mere harmoni til verden! For at bringe mere harmoni til verden, så må vi selvfølgelig begynde med vores indre verden først.


Jeg håber, at du her på siden vil finde inspiration til at skabe dig mere harmoni, sundhed og livsglæde. Føler du et kald for at gå skridtet dybere, så er du altid velkommen til at kontakte mig og booke tid til en samtale. Jeg er klar til at guide dig.