Gratis e-mail

Vejledning

Dette tilbud er til dig som er ny til essentielle olier og nysgerrig på, hvad du kan bruge dem til og hvordan de kan hjælpe dig.


Det er så skønt med planter og essentielle olier, at der nærmest findes en olie til alt! Derfor kan det også være uoverskueligt og svært at finde ud af hvor man skal starte. Det kan jeg hjælpe dig med.


Udfyld nedenstående formular, så jeg ved lidt mere om dine ønsker og behov. Indenfor 5 dage sender jeg dig et tilbud på en skræddersyet pakke med olier, jeg vurderer, passer til dig. Der er ingen købepligt - det er 100% op til dig om du vælger at købe de olier, jeg forslår.

 
 
Ro til Sindet (fx ved stress og tankemylder)
Grounding af kroppen (jordforbindelse)
Søvn
Mave & Fordøjelse
Til at diffuse (skabe en skøn balancerende aroma i hjemmet
Naturligt hjemmeapotek
Mere energi
Opløftning & Livsglæde
Til at stå stærkere i mig selv
Naturlig kemifri hudpleje
Naturlig kemifri rengøring
Hovedpine
Regulering af cravings (fx sukker-trang)
Vægttab
Transformation af følelser som fx vrede, sorg, mindreværd..(uddyb nedenfor)
Smerter (uddyb nedenfor hvilke)
 
 
 

HVAD ER ESSENTIELLE OLIER?


Essentielle olier er de aromatiske komponenter i planter, som sørger for at planterne kan overleve og trives i deres omgivelser. Olierne indeholder de mest aktive indholdsstoffer, og anses for at være plantens livskraft og essens. De udvindes fx fra planternes blomster, blade, frugter og bær samt harpiks, rødder og bark fra træer. Ved forsigtigt at udtrække disse komponenter fra planterne, kan vi mennesker bringe dem ind i vores liv og lade dem støtte os, som de gør ved planterne. Olierne har evnen til at påvirke os på både det kropslige, mentale og emotionelle plan.

En enkelt olie kan bestå af over 150 forskellige kemiske komponenter som arbejder sammen i synergi for at beskytte og nære planten. Nøglen til at udvinde rene terapeutiske essentielle olier, er at bevare så mange af disse molekylære bestanddele som muligt, fordi de alle spiller en vigtig rolle i at olierne giver optimal effekt. Det er derfor afgørende at vælge olier af god kvalitet, som fremstilles med forsigtighed i alle dele af processen.


For at få den fulde virkning af olierne, er det afgørende, at du køber olier som er 100% rene og af højeste kvalitet.Jeg forhandler olierne fra doTERRA da de er blandt de bedste på markedet. doTERRAs olier er 100% rene og autentiske planteekstrakter og indeholder ikke tilsatte fyldstoffer eller skadelige forurenende stoffer.