ESSENTIELLE OLIER

For at få glæde af de mange fordele fra planterne, er det vigtigt at vælge olier af højeste kvalitet som er 100% rene samt dyrket og udvundet med omhu og med respekt for naturen. Jeg forhandler essentielle olier fra doTERRA, som lever op til højeste standarder (olierne er 'certified pure theapeutic grade')

STARTPAKKER

Jeg anbefaler at begynde med en startpakke. Det giver et godt basis-kit til at komme igang, og du får klart mest værdi for pengene. Når du køber en startpakke, så får du produkterne til minimum 25% rabat.

Family Essentials

Denne startpakke er til dig, der vil have et godt basissæt med 10 af de mest populære olier. Med dette sæt har du olier, der dækker mange anvendelsesmuligheder til fysisk, mental og følelsesmæssig støtte. Læs om de 10 olier her. Bemærk der er ingen diffuser med i dette sæt.


Indhold: 10 x 5ml flasker: Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, Zengest, On guard

+ 1 års medlemskab (køb til 25% rabat)


Pris: 1414,- (inkl. fragt)

Home Essentials

Dette sæt er luksusudgaven af family Essentials, og her får du mest værdi for pengene. I dette sæt er flaskerne 3 gange så store og der er inkluderet en Petal diffuser. Med dette sæt har du olier til lang tids brug med de 10 populære olier.


Indhold: 9 x 15ml flasker: Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Air, Zengest, On guard + 1 x 5ml: deep blue

+ Petal Diffuser + 1 års medlemskab (køb til 25% rabat)


Pris: 2.520,- (inkl. fragt)

Calm & Harmony

Dette sæt er til dig, der søger mere harmoni dit liv. Her får du olier, der balancerer og beroliger både krop og sind. Du får desuden blandingen Serenity som softgels, som du kan indtage om aftenen, når du har brug for at bringe ro til sindet og fremme din nattesøvn. Pakken her er ideel under stress, tankemylder, uro og søvn-problemer.


Indhold: 5ml wild orange + 10 ml Peace + 5 x 15ml flasker: Lavender, Serenity, Petitgrain, Balance samt cedarwood + Serenity softgels/kapsler + 1 års medlemskab (køb til 25% rabat)


Pris: 1.518,- (inkl. fragt)

Kids Collection

Dette sæt er genialt til børnefamilier. Sættet indeholder 7 unikke olieblandinger til at støtte børn i forskellige situationer i hverdagen. Eksempelvis indeholder sættet blandinger til ro, koncentration og mod. Børnene kan selv anvende olierne, da de er fortyndet og kommer i smarte rulle-flasker, som kan rulles under eksempelvis fødder eller på armene. Min erfaringer er, at børnene elsker dem og giver dem fysisk, mental og følelsesmæssig støtte.


Indhold: 7 olie-ruller: Calmer, Rescuer, Brave, Stronger, Tamer, Steady, Thinker + farverige hætter, lille taske og instruktionskort


Pris: 1230,- (inkl. fragt)

Aromatouch Diffused Kit

Dette er et godt sæt, hvis du er interesseret i at bringe aromaterapien ind i dit hjem, og diffuse olier der dækker forskellige behov. Nogle dage kan du vælge at diffuse groundende og beroligende olier (fx. Lavendel og balance). Andre dage kan du vælge olier, der opløfter og giver energi (fx. Peppermint og wild orange) - eller du kan vælge olier, der støtter immunforsvaret (fx. On Guard og Tea tree). Sættet indeholder ligeledes 100 ml fraktioneret kokosolie, som kan bruges til at fortynde olierne med og dermed anvende dem på huden.


Indhold: Petal diffuser. 8 olier a 5ml: Balance, Lavendel, Aromatouch, On Guard, Wild orange, Peppermint, deep blue, tea tree. Kokosolie + bog


Pris: 1485,- (inkl. fragt)

Få et skrædderyet tilbud

Der er også mulighed for at vi kan skræddersy en pakke, så du får præcis den diffuser og de olier, som du ønsker. Der er flere muligheder at vælge imellem. Skriv endelig til mig på maiken@ayume.dk med dine ønsker og behov - så sender jeg dig et tilbud og forslag til, hvilke olier der vil passe til dig. 

Køb til 25% rabat

Når du køber en startpakke, så får du produkterne til minimum 25% rabat og du får 1-års medlemskab inkluderet i prisen (koster normalt 185 kr.). Med medlemskabet får du rabat på alle produkter fra doTERRA, hvis du køber igen indenfor et år (der er ingen købepligt eller binding og medlemskabet fornys ikke automatisk).

Når du har gennemført din orde, så kan du glæde dig til at modtage dine olier med posten.

Du vil desuden modtage en velkomstmail fra mig med link til en e-guide, hvori du finder den nødvendige information til at komme godt igang med at anvende olierne.


Du er altid velkommen til at kontakte mig på maiken@ayume.dk hvis du har spørgsmål og brug for individuel vejledning.


Kærlig hilsen

Maiken