Essentielle olier

Essentielle olier er meget mere end skønne dufte og smage. De anses for at være planternes livskraft og indeholder de mest aktive fysiologiske egenskaber fra planterne.


For at få glæde af de mange fordele fra planterne, er det vigtigt at vælge olier af højeste kvalitet og renhed. Jeg forhandler olierne fra doTERRA, som er blandt de bedste på markedet. Olierne fra doTERRA er Certified Pure Therapautic Grade og er så rene at de må indtages (med undtagelse af få olier som kun anbefales at bruges aromatisk samt udvortes).

KØB EN STARTPAKKE

Er du ny til olierne? Så anbefaler jeg at du begynder med en startpakke. Det giver et godt basis-kit og du får klart mest værdi for pengene. Når du køber en startpakke, så sparer du minimum 25%. Du får desuden adgang til en række fordele som vejledning, fb-gruppe og e-guide. Så du er godt støttet til at komme godt igang med olierne.

POPULÆRE OLIER

Du kan også sagtens købe olierne enkeltvis, og så blot betale den fulde pris. Læs mine beskrivelser af de mest populære olier, og klik på linksene for at gå direkte videre til webshoppen.

MODTAG ET SKRÆDDERSYET TILBUD

Har du brug for hjælp til hvor du skal starte? Og er du nysgerrig på, hvilke olier der passer til dig? Så udfyld formularen med dine ønsker og behov. Herefter sender jeg dig et forslag til hvilke olier, der passer til dig og du får et tilbud på en skræddersyet pakke.