.

KØB ESSENTIELLE OLIER

Essentielle olier fra planter er en simpel og effektiv måde, at bringe natuen ind i vores liv og få fordel af planternes styrkende og balancerende komponenter. 


For at få glæde af de mange fordele fra planterne, er det vigtigt at vælge olier af høj kvalitet og som er 100% rene. Jeg forhandler essentielle olier fra doTERRA, da de er blandt de bedste på markedet. Olierne fra doTERRA er så rene at de har terapeutiske egenskaber.

Er det første gang, du køber olier? Så anbefaler jeg at begynde med en startpakke. Det giver et godt basis-kit til at komme igang, og du får klart mest værdi for pengene. Når du køber en startpakke, så får du desuden 1-års medlemskab inkluderet i prisen. Med medlemskabet kan du få 25% rabat på alt i 1 år og du får adang til en række fordele, så du er godt støttet på din rejse med essentielle olier. Læs mere om medlemskabet, fordele og startpakker længere nede på siden.

STARTPAKKER

Der er flere mulige startpakker at vælge imellem. Her er 4 udvalgte:

Startpakke 1: Family Essentials

Dette sæt er til dig, der vil have et godt begyndersæt med olier, der kan give fysisk, mental og følelsesmæssig støtte til dig og din familie. Sættet indeholder 10 af doTERRAs mest populære olier (læs min beskrivelse af olierne her), som er essentielle til dit hjemmeapotek. doTERRAs Essential Booklet medfølger, som er et godt opslagsværk om de forskellige olier, deres fordele og anvendelsesmuligheder.

Indhold: 10 x 5ml flasker: Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, Zengest, On guard + bog


Pris: 1220 kr (inkl. fragt og 1-års medlemsskab)

Startpakke 2: Home Essentials

Dette sæt er luksusudgaven af family Essentials, og her får du mest værdi for pengene. I dette sæt er der en diffuser inkluderet og flaskerne er 3 gange så store (læs min beskrivelse af de 10 olier her). Sætteet her er ideelt, hvis du ønsker at diffuse de skønne aromaer i dit hjem, og samtidig have et godt basiskit til hjemmeapoteket, skønhedspleje, rengøringsprodukter samt olier, der kan støtte til at skabe balance i krop og sind. Du får ligeledes doTERRAs bog.

Indhold: 9 x 10ml flasker (samme som i family essentials) + 1 x 5ml deep blue + Petal Diffuser + bog


* Køb denne startpakke inden 28/2 og få en gratis 'Helichrysum' (til en værdi på over 600kr). Helichrysum kaldes også for 'Naturens plaster' og er specielt god til huden <3


Pris: 2335kr (inkl. fragt og 1-års medlemsskab)

Startpakke 3: Kids Collection

Dette sæt er genialt til børnefamilier. Sættet indeholder 7 unikke olieblandinger til at støtte børn i forskellige situationer i hverdagen. Eksempelvis indeholder sættet blandinger til ro, koncentration og mod. Børnene kan selv anvende olierne, da de er fortyndet og kommer i smarte rulle-flasker, som kan rulles under eksempelvis fødder eller på armene. Min erfaringer er, at børnene elsker dem og giver dem fysisk, mental og følelsesmæssig støtte.

Indhold: 7 olie-ruller: Calmer, Rescuer, Brave, Stronger, Tamer, Steady, Thinker + farverige hætter, lille taske og instruktionskort + bog


Pris: 1140kr (inkl. fragt og 1-års medlemsskab)

Startpakke 4: Aromatouch Diffused Kit

Dette sæt er et godt diffuser-sæt. Her får du en Petal diffuser samt 8 olier. Olierne dækker forskellige behov alt efter hvad I har brug for i hjemmet. Nogle dage er det måske groundende og beroligende olier (fx. Lavendel og balance). Andre dage kan det være olier der opløfter og giver energi (fx. Peppermint og wild orange). Sættet indeholder ligeledes 100 ml fraktioneret kokosolie, som kan bruges til at fortynde olierne med og dermed anvende dem på huden.

Indhold: Petal diffuser. 8 olier a 5ml: Balance, Lavendel, Aromatouch, On Guard, Wild orange, Peppermint, deep blue, tea tree. Kokosolie + bog


Pris: 1230kr (inkl. fragt og 1-års medlemsskab)

Der er flere mulige startpakker at vælge imellem udover de 4, jeg har beskrevet her. Se alle startpakker her. Hvis ikke du ønsker en startpakke, så kan du også sagtens selv skræddersy din ordre. Så vælger du at betale de 185kr for medlemsskabet, og kan herefter købe produkterne til rabat-pris. Vælg "Skræddersy din tilmelding" og tilføj de olier, diffuser m.m. som du ønsker.

NB! Jeg oplever enkelte som kan have problemer med at gennemføre deres ordre, hvis de har æ, ø eller å i deres adresse. Prøv i såfald at erstatte æ med ae, ø med oe og å med aa. Hvis du har brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte mig: maiken@ayume.dk

1 års medlemsskab

Som medlem hos doTERRA får du minimum 25% rabat på alle deres produkter i et år (der er ingen købepligt eller binding). Når du køber gennem min doTERRA webshop, så får du desuden adgang til en række fordele som undervisningsmateriale, støttende facebook-gruppe og personlig vejledning fra mig (hvis du ønsker og har behov for det). Alt sammen så du får de bedste muligheder for at komme godt igang med planterne. Medlemskabet koster 185kr for et år (inkluderet i prisen, hvis du vælger en startpakke).

Når du har gennemført din orde, så kan du glæde dig til at modtage dine olier med posten. I løbet af få dage vil du desuden modtage en velkomstmail fra mig med information om dine fordele.

God fornøjelse med planterne <3

Jeg glæder mig til at støtte dig på din vej.


Kærlig hilsen

Maiken 


unsplash