FÅ MERE INSPIRATION 

I min nyhedsmail samt e-bog får du mere inspiration omkring olierne og deres anvendelse. Hvis du tilmelder dig min nyhedsmail, så sender jeg dig også min e-bog gratis.

ANVENDELSE AF ESSENTIELLE OLIER TIL BØRN

Jeg oplever essentielle olier og børn som et fantastisk match. Det er en enkel, naturlig og kærlig måde at støtte sine børn på det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan. Herhjemme anvender vi olierne til børn ved eksempelvis støtte ved maveproblemer, ørepine samt hudirritationer. Vi oplever også at de hjælper os selv og vores børn til en dybere søvn samt mindske tankemylder og indre uro. Anvendelsesmulighederne er mange, og jeg synes det er så rart at have disse naturlige hjælpere lige ved hånden - og børnene elsker dem. At smøre olierne på sine børn, er også en dejlig nærværende hyggestund, hvor der er fokus på selvomsorg samt det at mærke ind på, hvordan har jeg det og hvad har jeg brug for.


Når olierne anvendes til børn, så lad dem dufte til olierne og smør dem på kroppen (under fødderne er et godt sted at starte). Virkningen af olierne går i gang med det samme. Jeg anbefalder at du læser mit skriv 'Sikker anvendelse af olierne', inden du bruger olierne til dit barn.

BØRNEOLIER

doTERRA har lavet et kit med 7 olier specielt designet til børn. De er fortyndet, og dermed sikre for børnene selv at anvende.  De kommer i smarte små flasker med rullelåg, så børnene selv kan rulle dem direkte på huden. Med sættet følger en lille taske samt en oversigt over hvordan du bruger olierne.


Hvis du køber børnekittet igennem min webshop, kan du købe olierne til 25% rabat. Hele sættet kan købes for 1080kr. Du kan komme direkte til min doTERRA webshop her.