.

24.-26. marts, Himmelbjerggaarden, Søhøjlandet


Forkæl dig selv med dette skønne retreat, som afholdes i Bines hus i de smukke omgivelser ved Himmelbjerggaarden.


På retreatet vil du lære om Ayurveda og praktisere den holistiske sundhedsvidenskabs redskaber til et meningsfuldt og balanceret liv.  Du vil lære din Ayurveda-type at kende og blive præsenteret for de vigtigste redskaber til at leve i harmoni med naturen og holde din krop og dit sind i balance.


Som en del af retreatet får du adgang til Nordic Ayurvedas 6-ugers online ayurveda grundforløb 'Fundamentet for Sundhed' (værdi 2495kr)

Fundamentet for Sundhed hjælper dig med at integrere den ayurvediske livsstil derhjemme og giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en livsstil, der passer konkret til dig og støtter dig til balancering i din hverdag.


I løbet af de seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner m.m., der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance.


Du kan tage online-forløbet i dit eget tempo derhjemme og blive godt klædt på til at få det optimale udbytte af retreatet. Du kan starte og fuldføre online-forløbet, som det passer dig allerede fra du tilmelder dig.

PÅ RETREAT-DAGENE VIL VI:

  • Praktisere yoga, åndedrætsøvelser og meditation mellem 2 og 6 timer dagligt (alle 3 dage)
  • Spise sunde ayurvediske økologiske måltider og lære om ayurvedisk kost
  • Lære vores Dosha-konstitution at kende og få værdifulde redskaber til, hvordan vi skaber dosha-balance og følger naturens rytmer (du vil herunder få en 30 minutters 1-1 session)
  • Få balanceret og næret sanserne med aromaterapi, sauna m.m.


UNDERVISERE

Maria Juhl, Medstifter af Nordic Ayurveda og forfatter

Sandra Nygaard, Yogalærer og ayurvedisk vejleder

Maiken Eriksen, ayurvedisk sundheds- & livsstilsvejleder


TID & STED:

24. - 26. marts 2023, Himmelbjerggaarden, Søhøjlandet/Silkeborg


Pris:

4995 kr (delt dobbeltværelse)

5995 kr (eneværelse)


TILMELDING:

Dette retreat afholder jeg i samarbejde med Naya Group - Nordic Ayurveda Yoga Academy. Læs mere og tilmeld dig på deres hjemmeside her.


Har du spørgsmål og ønsker at vide mere er du velkommen til at kontakte mig (maiken@ayume.dk) og vi kan evt. aftale tid til en telefonsamtale.