.

1-1 Konsultation

Med en 1-1-konsultation kan du få individuel vejledning til at forstå din unikke ayurveda-type og lære at integrere de elementer fra den ayurvediske livsstil, der passer til dig. Jeg tilbyder desuden personlige ayurvediske udrensningsforløb samt vejledning i aromaterapi og essentielle olier.


Alle konsultationer kan foregå online (via zoom) eller du kan besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.

FORSTÅ

DIN AYURVEDA-TYPE

Til dig der er nysgerig på ayurveda og gerne vil lære at kende og forstå din unikke ayurvediske krop/sind-type. Konsultationen er inkl. dosha-test og personlig rapport.

AYURVEDISK

LIVSSTILS-FORLØB

Til dig der ønsker at skabe øget sundhed, balance og glæde i dit liv ved hjælp af de ayurvediske praksisser. Forløbet er et skræddersyet personligt forløb bestående af 3 samtaler.

UDRENSNINGS-

FORLØB

Til dig der mærker et kald efter en udrensning, og vil støtte din krop i at vende tilbage til dens naturlige tilstand af sundhed og balance. Forløbet er et skræddersyet ayurvedisk udrensningsforløb

KOM IGANG MED

I ESSENTIELLE OLIER

Til dig der er nysgerrig på, hvordan aromaterapien og essentielle olier kan bringe balance og støtte til din krop, sind og følelser. Jeg tilbyder gratis e-mail-vejledning til dig der er ny til olierne.


.

1-1 KONSULTATION: FORSTÅ DIN AYURVEDA-TYPE


Er du nysgerrig på ayurveda og vil du gerne lære at kende din unikke ayurvediske krop/sind-konstitution (dosha)? Så book en 1-1 konsultation, og jeg vil guide dig til at forstå din dosha og hvilke ayurvediske praksisser, der kan støtte dig til balance i din hverdag.


Samtalen kan foregå online via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.

Konsultation består af følgende:

1) Du får tilsendt skemaer (dosha-tests, Prakriti og vikriti) som jeg beder dig udfylde og sende retur til mig.

2) Samtale af ca. 75 minutters varighed.

3) Du får efterfølgende tilsendt en personlig rapport baseret på din dosha-profil og vores samtale. Raporten vil indeholde info og anvisninger iforhold til din dosha-konstitution. Herunder anvisninger til ayurvediske praksisser, du med fordel kan implementere for at skabe balance. Hvis du ønsker det, kan jeg også give dig anvisninger til, hvilke essentielle olier, der passer specifikt til din dosha og som kan støtte dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.


Din investering:

1 session inkl. dosha-test og rapport, pris 1250kr


Book en samtale:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk

1:1 AYURVEDISK

LIVSSTILS-FORLØB

Hvis du har nogle dybere ubalancer, du gerne vil arbejde med, så anbefaler jeg et ayurvedisk samtaleforløb af minimum 3 samtaler. Forløbet er til dig, der eksempelvis:


 • Føler du er faret vild i dit liv og har mistet livsglæden
 • Oplever udfordringer med din fordøjelse
 • Mærker stress og uro i din krop og dit sind (herunder fx søvnbesvær)
 • Mangler energi og overskud
 • Ønsker at leve et mere nærværende og meningsfuldt liv
 • Ønsker at øge din generelle sundhed og vitalitet
 • Ønsker at skabe en øget forbindelse til naturen og dens helende egenskaber


Samtalerne kan foregå online via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.


Din investering:

Personligt forløb over 6-10 uger, inkl. 3 samtaler, dosha-test og rapport:

pris: 3.200kr


Book forløbet:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk

Dette forløb er til dig, der ønsker at skabe mere sundhed, balance og glæde i dit liv ved hjælp af en naturlig tilgang og de ayurvediske praksisser. Forløbet er et skræddersyet personligt forløb bestående af 3 samtaler. Du får mulighed for at komme i dybden med at forstå din ayurveda-type - hvad balancerer dig, og hvad bringer dig i ubalance.


Du får vejledning i, hvad du selv kan gøre for at bringe sundhed og balance tilbage i din krop og i dit sind. Herunder vil jeg guide dig til at prioritere og indføre de ayurvediske prakssiser, som passer til dig og din hverdag. Vi kommer omkring de 5 grundsten til sundhed og velvære (Naturlig næring, Bevægelse, Sundt følelsesliv, Meditation og Søvn), hvor vi typisk vil prioritere 1-2 fokusområder at arbejde dybere med.


Forløbet består af 3 samtaler. Første samtale er som ovenstående beskrevne konsultation ('Forstå din dosha') inkl. dosha-test og personlig rapport. Herefter aftaler vi tid til de to yderligere samtaler, som typisk vil ligge med 3-5 ugers mellemrum. Der skal være tid til, at du imellem samtalerne kan integrere de ayurvediske praksisser derhjemme og få en fornemmelse af hvordan de hjælper dig.


.


.

1:1 AYURVEDISK

UDRENSNINGS-FORLØB

Ifølge ayurveda er vores naturlige tilstand at være sunde (fri for sygdom), aktive, i balance og føle os levende, klare og glædesfyldte. For mange mennesker er dette dog desværre ikke virkeligheden. Det kan der være flere forklaringer til, men ofte kan vi føre årsagen tilbage til at giftstoffer, affaldsstoffer og øvrige forstyrrelser som har skabt stagnation og ubalance i vores system.


Vores krop og sind er et magisk system, som har evnen til at rense ud af det, som vi ikke har brug for og måske direkte er skadeligt for os. Men vores moderne livsstil gør at vores fordøjelse og afgiftningssystem er på overarbejde. Selvom vi gør vores bedste ved at spise naturlige råvarer, reducere stress i hverdagen og bruge kemikaliefrie produkter, så vil vi komme i kontakt med giftstoffer af flere arter via vores miljø og livsstil. Så kroppen kan have brug for hjælp til en udrensning fordi vi simpelthen er oppe imod for meget til at det kan komme ud af sig selv.


Ayurvedas tilgang er at støtte kroppens naturlige eliminering af affaldsstoffer. Dette gøres gennem en simplificering af diæten, en nedjustering af stimuli og forstyrrelser samt udførelse af nogle simple ayurvedisk rensende og selvkærlige praksisser. 

Hvad kan du forvente af en ayurvedisk udrensning?

Udrensningen kan påvirke os alle forskelligt og der er ofte forskellige faser man skal igennem. Den ayurvediske udrensning er tiden, hvor vi frigør og giver slip på de ting, der ikke tjener os mere. Det kan være fysiske giftstoffer, der fx. har sat sig i leveren - men det kan ligeså vel være en frigivelse af "giftige" tanker, minder, følelser og fordomme. Når disse giftstoffer af den ene eller anden art bliver frigivet, så skal de støttes i at forlade vores system i blidhed og med accept. Denne proces kan for nogle føles tung og sløret - men resultatet i sidste ende er ofte, at:

 • du føler mere mental klarhed
 • du oplever øget energi
 • din fordøjelse fungerer bedre
 • du sover bedre om natten
 • du føler dig mere følelsesmæssig stabil og rolig

Der kan være flere måder at opbygge en ayurvedisk udrensning og den kan udføres i forskellige niveauer. På forløbet vil jeg hjælpe dig med at sammensætte en udrensning, som passer til dig og din livsstil. For at få en succesfuld udrensningsforløb er det vigtigt at den føles overskuelig, meningsfuld og ikke mindst selvkærlig.


Overordnet er udrensningsforløbet opbygget af følgende faser:


 • Samtale 1 - Forberedelses-samtale (60-75 min): Den indledende samtale, hvor du bliver præsenteret for elementerne i en ayurvedisk udrensning. Vi snakker om dine ressourcer, ønsker og mål med udrensingen og herudfra sammensætter jeg en personlig guide og plan for din udrensning, som du efterfølgende får tilsendt via email. Inden samtalen har du udfyldt en dosha-test, så jeg har en ide om din ayurvediske krop/sind-kontstitution og aktuelle tilstand.
 • Selve udrensningen: Efter grundig introduktion, vejledning og forberedelse er du klar til at gå igang med selve udrensningen derhjemme. Dette indebærer en simplificering af diæten samt daglige plejerutiner, der inkluderer udrensning for dine sanser. Du har din personlige guide til at støtte dig undervejs i forløbet. Ligeledes står jeg til rådighed for spørgsmål og yderligere vejledning via e-mail eller telefon (omfanget forventningsafstemmer vi under samtale 1)
 • Samtale 2 - Opbygning (60-75 min): Umiddelbart efter din udrensning aftaler vi endnu en samtale, hvor fokus er på opbygning. I en ayurvedisk udrensning er dette step mindst ligeså vigtigt som selve udrensningen, da det her handler om at opbygge ojas (livskraft) og inkorperere mad og praksisser, der giver dig dyb næring til både krop, sind og ånd. 


Samtalerne i dette udrensningsforløb kan foregå telefonisk eller via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.


Din investering:

Udrensningsforløb bestående af 2 samtaler, lille håndbog + personlig udrensningsguide samt telefon- og email-vejledning efter behov under selve udrensningsfasen:

Pris: 3.200kr


Book forløbet:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk


Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

.


.

unsplash