1-1 Konsultation

Med en 1-1-konsultation kan du få individuel vejledning til at forstå din unikke ayurveda-type og lære at integrere de elementer fra den ayurvediske livsstil, der passer til dig. Jeg tilbyder desuden personlige ayurvediske udrensningsforløb samt vejledning i aromaterapi og essentielle olier.


Alle konsultationer kan foregå online (via zoom) eller du kan besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.

FORSTÅ

DIN AYURVEDA-TYPE

Til dig der er nysgerig på ayurveda og gerne vil lære at kende og forstå din unikke ayurvediske krop/sind-type. Konsultationen er inkl. dosha-test og personlig rapport.

AYURVEDISK

LIVSSTILS-FORLØB

Til dig der ønsker at skabe øget sundhed, balance og glæde i dit liv ved hjælp af de ayurvediske praksisser. Forløbet er et skræddersyet personligt forløb bestående af 3 samtaler.

UDRENSNINGS-

FORLØB

Til dig der mærker et kald efter en udrensning, og vil støtte din krop i at vende tilbage til dens naturlige tilstand af sundhed og balance. Forløbet er et skræddersyet ayurvedisk udrensningsforløb

KOM IGANG MED

I ESSENTIELLE OLIER

Til dig der er nysgerrig på, hvordan aromaterapien og essentielle olier kan bringe balance og støtte til din krop, sind og følelser. Jeg tilbyder gratis e-mail-vejledning til dig der er ny til olierne.

1-1 KONSULTATION: FORSTÅ DIN AYURVEDA-TYPE


Er du nysgerrig på ayurveda og vil du gerne lære at kende din unikke ayurvediske krop/sind-konstitution (dosha)? Så book en 1-1 konsultation, og jeg vil guide dig til at forstå din dosha og hvilke ayurvediske praksisser, der kan støtte dig til balance i din hverdag.


Samtalen kan foregå online via zoom eller du kan besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.

Konsultation består af følgende:

1) Du får tilsendt skemaer (dosha-tests, Prakriti og vikriti) som jeg beder dig udfylde og sende retur til mig.

2) Samtale af 75-90 minutters varighed.

3) Du får efterfølgende tilsendt en personlig rapport baseret på din dosha-profil og vores samtale. Raporten vil indeholde info og anvisninger iforhold til din dosha-konstitution. Herunder anvisninger til ayurvediske praksisser, du med fordel kan implementere for at skabe balance. Hvis du ønsker det, kan jeg også give dig anvisninger til, hvilke essentielle olier, der passer specifikt til din dosha og som kan støtte dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.


Din investering:

1 session inkl. dosha-test og rapport, pris 1250kr


Book en samtale:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk

1:1 AYURVEDISK

LIVSSTILS-FORLØB

Dette forløb er til dig, der ønsker at bevæge dig ud på en rejse mod mere sundhed, balance og glæde i dit liv. Forløbet er et skræddersyet personligt forløb bestående af 3 samtaler. Du får mulighed for at komme i dybden med at forstå din ayurveda-type, og hvilke ayurvediske prakssiser, der støtter dig i din hverdag.


Vi vil i forløbet arbejde med de 5 grundsten til sundhed og velvære (Naturlig næring, Bevægelse, Sundt følelsesliv, Meditation og Søvn), hvor vi typisk vil prioritere 1-2 fokusområder at arbejde i dybden med.


Første samtale er som ovenstående beskrevne konsultation ('Forstå din dosha') inkl. dosha-test og personlig rapport. Herefter aftaler vi tid til de to yderligere samtaler, som typisk vil ligge med 3-5 ugers mellemrum. Der skal være tid til, at du imellem samtalerne kan integrere de ayurvediske praksisser derhjemme og opleve hvordan de hjælper dig.

Hvis du har nogle dybere ubalancer, du gerne vil arbejde med, så anbefaler jeg et ayurvedisk samtaleforløb af minimum 3 samtaler. Forløbet er til dig, der eksempelvis:


 • Føler du er faret vild i dit liv og har mistet livsglæden
 • Oplever udfordringer med din fordøjelse
 • Mærker stress og uro i din krop og dit sind (herunder fx søvnbesvær)
 • Mangler energi og overskud
 • Ønsker at leve et mere nærværende og meningsfuldt liv
 • Ønsker at øge din generelle sundhed og vitalitet
 • Ønsker at skabe en øget forbindelse til naturen og dens helende egenskaber


Samtalerne kan foregå online via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.


Din investering:

Personligt forløb over 6-10 uger, inkl. 3 samtaler, dosha-test og rapport:

pris: 3.200kr


Book forløbet:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk

.


.

1:1 AYURVEDISK

UDRENSNINGS-FORLØB

Udrensning og detox er en essentiel del af den ayurvediske livstil. Selv en mild udrensning har stort potentiale for at forbedre din energi, styrke, immunitet og vitalitet.


En ayurvedisk udrensning giver hvile og nulstiller fordøjelsen, eliminerer affaldsstoffer, giver ro til sindet og nervesystemet samt balancerer doshaerne (vata, pitta og kapha). Det bidrager til at løfte din generelle sundhed og velbefindende.

Der er flere måder at opbygge en ayurvedisk udrensning og den kan udføres i forskellige niveauer. På dette forløb vil jeg hjælpe dig med at sammensætte en udrensning, som passer til dig og din livsstil. For at få et succesfuld udrensningsforløb er det vigtigt, at den føles overskuelig, meningsfuld og ikke mindst skræddersyet til dig og din krop/sind-type.


Udrensningsforløbet består af følgende faser:


 • Samtale 1 - Forberedelses-samtale inkl. Dosha-test (75-90 min): Den indledende samtale, hvor du bliver præsenteret for elementerne i den ayurvediske udrensning. Vi snakker om dine ressourcer, ønsker og mål med udrensningen. Herudfra sammensætter jeg en personlig guide og plan for din udrensning, som du efterfølgende får tilsendt via email. Inden samtalen har du udfyldt en dosha-test, som du får feedback på til samtalen. Det betyder, at du efter den første samtale har en forståelse for din krop/sind-kontstitution og hvilke praksisser, der passer til din ayurveda-type.


 • Selve udrensningen: Efter grundig introduktion, vejledning og forberedelse er du klar til at gå igang med selve udrensningen derhjemme. Dette indebærer en simplificering af diæten samt daglige plejerutiner, der inkluderer udrensning for dine sanser. Du har din personlige guide til at støtte dig undervejs i forløbet. Ligeledes står jeg til rådighed for spørgsmål og yderligere vejledning via e-mail eller telefon (omfanget forventningsafstemmer vi under samtale 1)


 • Samtale 2 - Opbygning (75-90 min): Umiddelbart efter din udrensning aftaler vi endnu en samtale, hvor fokus er på opbygning. I en ayurvedisk udrensning er dette step mindst ligeså vigtigt som selve udrensningen, da det her handler om at opbygge ojas (livskraft) og inkorporere mad og praksisser, der passer til din ayurveda-type og giver dig næring i dybden.


Samtalerne i dette udrensningsforløb kan foregå telefonisk eller via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.


Din investering:

Pris: 3.200kr


Du får:

 • 2 samtaler (enten via zoom eller fysisk møde)
 • Materialer: lille detox-håndbog + skræddersyet udrensningsguide
 • telefon- og email-vejledning efter behov under selve udrensningsfasen (1 telefonsamtale af 30 minutter + email-vejledning)


Book forløbet:

Skriv til Maiken på maiken@ayume.dk


Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

.


.

Hvad kan du forvente af en ayurvedisk udrensning?

Udrensningen kan påvirke os alle forskelligt og der er ofte forskellige faser man skal igennem. Den ayurvediske udrensning er tiden, hvor vi frigør og giver slip på de ting, der ikke tjener os mere. Det kan være fysiske giftstoffer, der fx. har sat sig i leveren - men det kan ligeså vel være en frigivelse af "giftige" tanker, minder, følelser og fordomme. Når disse giftstoffer af den ene eller anden art bliver frigivet, så skal de støttes i at forlade vores system i blidhed og med accept. Denne proces kan for nogle føles tung og sløret - men resultatet i sidste ende er ofte, at:

 • du føler mere mental klarhed
 • du oplever øget energi
 • din fordøjelse fungerer bedre
 • du sover bedre om natten
 • du føler dig mere følelsesmæssig stabil og rolig
unsplash