1-1 KONSULTATION


Er du nysgerrig på ayurveda og vil du gerne lære at kende din unikke ayurvediske krop/sind-konstitution (dosha)? Så book en 1-1 konsultation, og jeg vil guide dig til at forstå din dosha og hvilke ayurvediske praksisser, der kan støtte dig til balance i din hverdag.


Samtalen kan foregå telefonisk eller via zoom. Du er også velkommen til at besøge mig i Søhøjlandet, hvis du foretrækker det fysiske møde.

En konsultation består af følgende:

1) Du får tilsendt skemaer (dosha-tests, Prakriti og vikriti) som jeg beder dig udfylde og sende retur til mig.

2) Samtale af ca. 60 minutters varighed.

3) Du får efterfølgende sendt en personlig rapport baseret på din dosha-test og vores samtale. Raporten vil indeholde info og anvisninger iforhold til din dosha-konstitution. Herunder anvisninger til ayurvediske praksisser, du med fordel kan implementere for at skabe balance. Hvis du ønsker det, kan jeg også give dig anvisninger til, hvilke essentielle olier der passer specifikt til din dosha og som kan støtte dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.


Din investering:

1 session inkl. dosha-test og rapport, pris 1250kr

1:1 AYURVEDISK

LIVSSTILSFORLØB

Dette forløb er til dig, der ønsker at skabe mere sundhed, balance og glæde i dit liv ved hjælp af de ayurvediske praksisser. Forløbet er et skræddersyet personligt forløb bestående af 3 samtaler. Du får mulighed for at komme i dybden med at forstå din ayurveda-type - og ikke mindst, hvad der skal til for at bringe sundhed og balance tilbage i din krop og i dit sind.


Forløbet består af 3 samtaler. Første samtale er som ovenstående beskrevne konsultation inkl. dosha-test og personlig rapport. Herefter aftaler vi tid til de to yderligere samtaler, som typisk vil ligge med 3-5 ugers mellemrum. Der skal være tid til, at du imellem samtalerne kan integrere de ayurvediske praksisser derhjemme og få en fornemmelse af hvordan de hjælper dig.

Hvis du har nogle dybere ubalancer, du gerne vil arbejde med, så anbefaler jeg et ayurvedisk samtaleforløb af minimum 3 samtaler. Forløbet er fx. til dig, der:


  • Føler du er faret vild i dit liv og har mistet livsglæden
  • Oplever problemer med din fordøjelse
  • Mærker stress og uro i din krop og dit sind (herunder søvnbesvær)
  • Mangler energi og overskud
  • Ønsker at leve et mere nærværende og meningsfuldt liv
  • Ønsker at øge din generelle sundhed og vitalitet


Din investering:

3 samtaler, inkl. dosha-test og rapport, pris: 2800kr

.


.