Minikursus

Essentielle olier

til hverdagsbrug

Deltag og lær, hvordan du nemt anvender planteolierne som simple naturlige løsninger til at opløfte sindet, reducere stress og opnå mere balance din hverdag.

Essentielle olier er potente planteekstrakter, der har en øjeblikkelig påvirkning på vores sindstilstand og stressniveau. De er effektive og nemme at anvende og passer derfor ideelt til en moderne livsstil.


Lær hvordan du nemt kan integrere essentielle olier i din dagligdag og bringe naturens balancerende egenskaber ind i dit hjem. Uanset om det er til at lindre hovedpine, berolige stress, optimere din søvnkvalitet eller bringe fornyet energi, kan disse naturlige løsninger gøre en forskel i dit liv.

DU VIL LÆRE:

  • Hvorfor og hvordan essentielle olier virker for at forbedre din fysiske og mentale velvære
  • Hvordan olierne kan øge energi og reducere træthed
  • Hvordan olierne anvendes til at lindre fysiske symptomer som hovedpine, fordøjelsesproblemer, hudirritationer m.m.
  • Hvilke olier der kan forbedre din mentale klarhed og løfte dit humør
  • Hvilke olier der kan berolige dit nervesystem, reducere stress og forbedre din søvnkvalitet

KURSET INKLUDERER:

VIDEO-LEKTION:

90 minutters video-lektion, hvor du får den viden, du skal bruge til at kunne komme igang med olierne derhjemme (videoen er en optagelse fra en af vores tidligere kurser. Vi afholder kurset med live-webinar igen til efteråret)

OPSLAGSVÆRK: 'DET NATURLIGE HJEMMEAPOTEK'

Et opslagsværk, hvor du hurtigt kan få et overblik over hvilke essentielle olier du kan anvende til forskellige symptomer som fx. hoste, tankemylder, træthed, hovedpine, mavepine samt uro i benene.

E-GUIDE:

Vores e-guide, som du kan læse derhjemme i ro og mag. E-guiden giver dig et hurtigt overblik over den grundlæggende viden om olierne og giver inspiration til, hvordan du anvender dem.

MULIGHED FOR TILKØB AF 5 OLIE-PRØVER

Der er mulighed for at tilkøbe en lille pakke med 5 olie-prøver: Lavender, peppermint, Lemon, Balance og Air.  Samlet pris for olie-prøver inkl. forsendelse er 100 kr. Det er en fordel (men ikke nødvendigt) at have olie-prøverne, når du ser video-lektionen.

FÅ 2 BONUSSER MED I KØBET...

Når du tilmelder dig får du desuden to bonusser med i købet:

Bonus 2: Step-by-step guide til en beroligende selv-massage: Her får du en lille guide til, hvordan du udfører en abhyanga-massage med essentielle olier. Abhyanga er en kraftfuld ayurvedisk praksis, der virker beroligende på nervesystemet.

Bonus 3: Opskrifter på skønne diffuser-blandinger: Du får 10 af vores bedste opskrifter på, hvordan du kan kombinere forskellige olier og anvende dem i en diffuser, så du kan bringe aromaterapiens balancerende egenskaber ind i dit hjem 

Du kan købe kurset med eller uden olie-prøver. Prisen for olie-prøver er 100 kr. inkl. forsendelse. Olie-prøverne er små flasker med 10-15 dråber ren æterisk olie. Du modtager 5 olier: Lavender, Peppermint, Lemon, Balance og Air. Alle olierne er fra doTERRA og er af højeste kvalitet og renhed. 

Undervisere på kurset er fysioterapeut og yoga-instruktør Therese Pape samt ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder Maiken Eriksen.

Kurset er designet til dig som er nysgerrig efter at prøve essentielle olier af højeste kvalitet og som mærker et kald på de naturlige løsninger.


Gennem flere år har vi selv mærket, hvilken transformation disse skønne planteolier bringer. På mange måder kan det beskrives som en dyb helingsproces og en åbning for at vende tilbage til vores egen essentielle natur. Vi bruger selv olierne dagligt til en bred vifte af anvendelser, og vi har efterhånden afholdt adskillige workshops og kurser hvor vi deler ud af vores viden og erfaringer.


Vi introducerer dig for olier som er 100% rene naturlige olier af højeste kvalitet. De olier, vi arbejder med, er så rene at de har terapeutisk effekt og kan dermed dække mange behov og anvendelsesmuligheder. Du får tilsendt små olie-prøver (på 5 forskellige olier) inden live-webinaret.

Efter webinaret vil der være mulighed for at få individuel hjælp til at bestille en startpakke med olier, som passer til dine ønsker og behov. 

Det siger

tidligere deltagere...

Jeg deltog i den fineste workshop om essentielle olier - det var en dejlig oplevelse. Therese og Maiken er autentiske, engagerede og kærlige. De har stor viden og erfaring i brug af olierne og -  tænker jeg - en intuitiv fornemmelse af det, de beskæftiger sig med, som jeg godt kan lide.

Efter workshoppen havde jeg en særlig rar fornemmelse i maven og med lyst til at undersøge, hvad de her dråber kan. Som deltager er der plads til at være lige præcis, den du er.


- Helle Juul Vilslev

Jeg meldte mig til kurset om essentielle olier med begrænset viden om hvad de kan. Den viden og forståelse blev virkelig åbnet og udvidet på kurset, hvor der var god mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende har jeg følt mig godt hjulpet i brugen af essentielle olier, som passer til mine behov og min dagligdag.


- Iben Kristensen

Jeg havde fornøjelsen at deltage i kurset med Maiken og Therese og vil anbefale andre det samme.  De er fantastiske.

Tilmeldte mig egentlig kurset med en tro på at jeg vidste det meste, da jeg tidligere havde brugt essentielle olier som en del af min helbredelse for kompleks sygdom. Den tro blev egentlig bare understøttet med den viden de gav mig.

Samtidig fik jeg meget mere viden og svar på spørgsmål jeg sad med. Kurset gav mig en fantastisk oplysning om de mange metoder, hvor olierne kan implementeres i hverdagen, og hvorfor de virker.  Sidder tilbage med en kæmpe lyst til at arbejde videre med essentielle olier,  fordi jeg kan se det virker.

TAK FOR DEM,


- Flemming Nielsen

I var de bedste ambassadører for et godt produkt med jeres store begejstring og viden. Nu er det min tur til at indtage olie-universet. Det er trygt og godt at vide, at I er til rådgivning, hvis der opstår spørgsmål.


- Bodil Forsberg

"Webinaret var en dejlig oplevelse. I får sagt så mange gode ting og har stor viden om olierne - jeg skrev det hele ned. Det er magisk, hvad olierne kan - også i forhold til børn"


- Eva Færgemann