AYURVEDA

DETOX-METODEN

Lær den effektive og simple metode fra den ayurvediske visdom til at rense din krop, styrke dit immunforsvar og genoprette balancen i dit sind.


Giv dig selv en mild udrensning på blot 1-3 dage og oplev en øget følelse af energi & vitalitet 

Ifølge den ayurvediske visdom, er det ofte nødvendigt at starte med en udrensning, når vi ønsker at skabe grundlæggende forbedringer fysisk og mentalt. Med en ayurvedisk detox får kroppen det rette fundament for at hele sig selv og vende tilbage til balance. En mild hjemme-detox er en simpel og effektiv måde at rense ud og begynde at slippe fysisk og mental ubalance og træthed.


Gennem en ayurvedisk detox-proces hjælper du kroppen med at fjerne ophobede toksiner og affaldsstoffer, der bidrager til følelsen af tunghed og træthed. Samtidig balancerer du fordøjelses- og stofskiftefunktioner, som er afgørende for optagelse af næringsstoffer.


En ayurvedisk udrensning sigter ikke kun på fysiske aspekter af sundhed, men også på mentale og følelsesmæssige aspekter. Ved at skabe en indre ro og frigøre sindet fra stimuli og toksiner, støtter udrensningen ikke kun din krops sundhed, men også din mentale klarhed, stabilitet og følelsesmæssige balance.


Jeg har gjort det simpelt og lettilgængeligt for dig at komme igang og foretage en mild ayurvedisk detox derhjemme. Med dette minikursus kan du tage det første skridt og opbygge et bæredygtigt fundament for øget sundhed, balance og vitalitet. 

AYURVEDA DETOX-METODEN giver dig de nødvendige værktøjer til at gennemføre en simpel udrensning derhjemme og løfte dit udgangspunkt til mere energi og vitalitet. Det er din begyndelse på en holistisk tilgang til sundhed og velvære, der skaber transformation indefra og ud.

For kun 222 kr.

Forårstilbud! Efter 31/5 stiger prisen til 699,-

MED 'AYURVEDA DETOX-METODEN' VIL DU LÆRE HVORDAN DU...

FJERNER AFFALDSSTOFFER DER DRÆNER DIN ENERGI

Du får metoden til at kunne gennemføre en simpel udrensning på 1-3 dage, som fjerner ophobede toksiner og affaldsstoffer fra kroppen. Det ændrer dit fundament til at opleve en fornyet følelse af lethed og energi. Du får ubegrænset adgang og kan gennemføre detoxen, når det passer dig.

FÅR EN FORDØJELSE I BALANCE FRI FOR UBEHAG

Du bliver introduceret til ayurvediske praksisser, teer og urtetilskud, der styrker og balancerer din agni (“fordøjelses-ild”). Ifølge ayurveda er en balanceret agni den naturlige og effektive løsning til at øge sundhed og velbefindende. At skabe balance i fordøjelsen starter med at vi giver den et hvil og nulstiller gennem en detox.

FASTHOLDER NYE SUNDE & SELVKÆRLIGE VANER

Ayurveda detox-metoden er meget mere end ændringer i kosten. Den handler lige såvel om at give dig selv en pause fra stress og stimuli og fokusere på selvkærlige prakssiser. Få praktiske tips til at integrere små ændringer i din hverdag, så du kan opretholde dine resultater på lang sigt og endelig opleve en hverdag med mere harmoni.

Vigtigst af alt...

Ayurveda detox-metoden vil give dig det, du skal bruge for at slippe fysisk og mental træthed og begynde at få mere energi, så du endelig kan opleve, at din dagligdag bliver fyldt med mere vitalitet og livsglæde.

DET FÅR DU MED:

3 VIDEO-LEKTIONER:

Der giver dig den viden du har brug for så du kan udføre en simpel 3-dages ayurvedisk detox derhjemme. Du får samtidig kendskab til det grundlæggende i Ayurveda og de ayurvediske praksisser, som du kan integrere i din dagligdag.

E-GUIDE & DETOX-PLAN

Du får en workbook til at gå igang - inkl. Detox-diæten, Din daglige detox-rutine samt en step by step detox-guide (med variationsmuligheder, så du kan tilpasse den til dig).

Det hele er lavet lige til at gå igang uanset hvad dit udgangspunkt er.

OPSKRIFTER & INDKØBSLISTE

Du får et opskriftshæfte i et lækkert design med billeder som indeholder opskrifter på udrensende, balancerende og immunstyrkende retter og drikke - herunder kitchari, ghee og urteteer. Derudover får du en overskuelig forberedelses- og indkøbsliste med alt hvad du skal bruge til detox-dagene.

+ PLUS 3 BONUSSER

Bonus 1: Morgenritualer - der renser & bringer energi til dagen

At have nogle gode morgenrutiner er noget af det vigtigste, du kan gøre for at støtte kroppens fordøjelse og udrensningsmekanismer. Ritualerne kan du integrere på selve detox-dagene og du kan bruge dem som inspiration til at ændre i dine daglige sundhedsvaner.

Bonus 2: 10 tips til en problemfri fordøjelse:

Vores evne til at fordøje spiller en stor rolle i vores helbred. Ifølge ayurveda starter stort set alle sygdomme og ubalancer i vores fordøjelse. Det er derfor essentielt, at vi retter fokus på at styrke og balancere vores fordøjelse. Her får du 10 tips som er lette at implementere i dagligdagen.

Bonus 3: Abhyanga - step by step guide til en udrensende selv-massage

Abhyanga er en kraftfuld ayurvedisk praksis og en af de vigtigste for en
succesfuld udrensning. Her bliver du introduceret til hvoran du giver dig selv en abhyanga massage derhjemme for at arbejde stress og affaldsstoffer ud af kroppen. 

Hej, Jeg hedder Maiken


Jeg er ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder. Mit formål er at hjælpe andre med at genfinde deres autencitet og vitalitet gennem de ayurvediske praksisser.


Jeg forstår udmærket, hvordan det er at føle sig drænet af hverdagens krav og ofte sætte egen sundhed og velvære på standby. Det resulterer ofte i symptomer som et lavt energiniveau, fordøjelsesproblemer, dårlig søvnkvalitet, mental uklarhed, fysisk ubehag, stress og overvældelse.


For mig har den ayurvediske detox været et afgørende værktøj til at genfinde balancen i perioder, hvor jeg har overset mit eget velvære. Det er min måde at nulstille og minde mig selv om at vende tilbage til det, der virkelig nærer min krop, mit sind og min sjæl.


Det handler i bund og grund om at reducere stress og stimuli, styrke fordøjelsen og prioritere selvkærlige praksisser. Ayurveda detox-metoden omfatter det hele. Og samtidig er den enkel og effektiv og kan praktiseres hjemme i eget tempo.

AYURVEDA DETOX-METODEN ER FOR DIG DER:


  • Føler træghed og tunghed i krop og sind
  • Oplever mangel på energi, vitalitet og livsglæde.
  • Føler dig stresset og overvældet af stimuli og gøremål
  • Mærker et kald mod nye sunde vaner og ønsker at prioritere dit eget velbefindende højere.
  • Har udfordringer med at balancere din vægt og oplever muligvis cravings, som du har svært ved at slippe.
  • Har ubalance i din hud - fx. eksem og psoreasis. 
  • Døjer med ubalance i din fordøjelse - du oplever muligvis symptomer som træghed, oppustethed, mavekramper, diarre, refluks og mavesyre. 
  • Er nysggerig på ayurveda og ønsker at lære mere om den holistiske tilgang til sundhed og balance.
  • Mærker, at det er tid til at tage kontrol over dit helbred og vende tilbage til din naturlige tilstand af sundhed og balance.

For kun 222 kr. 

(bemærk dette er et forårstilbud! Efter 31/5 stiger prisen til 699 kr.)

Spørgsmål


Hvor længe har jeg adgang til kurset?


Du får ubegrænset adgang til kurset, så det er altid tilgængeligt for dig.Hvor lang tid tager det at gennemføre kurset?


Selve kursus-materialet kan du komme igennem på 1-2 timer. Du bliver guidet til at planlægge og gennemføre en detox, som passer til dig, dine ressourcer og ønsker. Kurset ligger op til, at du bruger 1-3 dage på selve udrensningen - men der er også mulighed for at forlænge, hvis du ønsker en mere dybdegående udrensning.Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?


De fleste oplever øjeblikkelige forandringer, når de starter på den ayurvediske detox og begynder at implementere de ayurvediske praksisser. 


Alle er unikke - så de resultater, du vil opleve kommer an på dit udgangspunkt, din krop/sind-type, hvornår du senest har foretaget en udrensning og hvor dyb en udrensning du vælger.


Men det vi ofte ser indenfor ayurveda er, at det er de små forandringer i hverdagen, der danner grobund for de bæredygtige forbedringer.Kan jeg gennemføre detoxen, hvis jeg er gravid eller ammer?


Den ayurvediske detox er fuldt ud nærende, så kan fint udføres for gravide og ammende i en mildere form. Vælg blot 1 dag til selve detox-diæten og fokuser på at give dig selv et nærende hjemme-retreat med de kærlige ayurvediske praksisser samt nærende mad og drikke (særligt kitchari + ghee + gurkemejemælk, som er godt og nærende for både dig og dit barn). Prioritér fordøjelses-teen fremfor detox- og ingefær-teen.  Skriv gerne til mig på maiken@ayume.dk så vil jeg guide dig. Hvordan fortsætter jeg efter detoxen?


Udover selve detoxen, så er kurset sammensat til at give dig inspiration og værktøjer til at implementere nogle af de ayurvediske praksisser i din hverdag - både under selve detoxen samt efterfølgende. Du bliver guidet til at fortsætte din sundhedsrejse efter udrensningen- hvad end du ønsker at udrense mere dybdegående eller du ønsker at foretage nogle små tiltag i din hverdag, som bidrager til at forbedre din sundhed og velbefindende.Er det nødvendigt at kende sin Ayurveda-type (dosha) for at kunne deltage?


Nej. Kurset er sammensat til at være tri-doshic, hvilket betyder, at det er balancerende for alle tre doshaer. Der er enkelte steder i programmet, hvor jeg kommer med anbefalinger til de forskellige doshaer (vata, pitta og kapha), hvilke du kan vælge at følge, hvis du kender din dosha-profil. Er du interesseret i at kende din ayurveda-type, så kan du booke en 1-1 konsultation - men det er bestemt ikke en nødvendighed for kurset.unsplash