Jeg er her for at hjælpe dig med at vende tilbage til din naturlige tilstand af sundhed og balance. Jeg er selv på denne livsrejse, hvor jeg ærer og nærer udviklingen på det fysiske, emotionelle og spirituelle plan. Særligt efter jeg er blevet mor, føler jeg et stort ansvar for at holde min energi ren, så jeg kan være autentisk og nærværende og støtte mine børn i at være dem, de er.

Jeg anvender og inspireres af de oprindelige visdomme, som hylder den harmoni og kraft der er i naturen. Jeg tror på, at naturen har koderne til, hvordan vi finder tilbage til vores autentiske selv og bringer balance på både det fysiske, emotionelle og spirituelle plan. Derfor er Essentielle olier, Ayurveda og herbologi en stor del af min livsstil og tilgang.

Min oprindelige baggrund er cand.merc og jeg har igennem adskillige år arbejdet med coaching, undervisning, personlig udvikling samt forretningsudvikling. Jeg har arbejdet med en bred målgruppe (alt lige fra børn og unge til virksomhedsledere) i både det private samt offentlige. I 2020 uddannede jeg mig til ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent hos Nordic Academy of Ayurveda (NAYA Group). Jeg har siden hjulpet andre med at opnå mere balance, sundhed og velvære gennem den ayurvediske visdom samt anvendelse af aromaterapi og essentielle olier.

Generelt tror jeg på, at uanset hvilke drømme og udfordringer, vi hver især har, så har vi alle styrken til at transformere vores liv.


Jeg håber, at du her på siden vil finde inspiration til at skabe dig mere harmoni, sundhed og livsglæde. Føler du et kald for at gå skridtet dybere, så kan du booke en af mine ydelser. Jeg er klar til at guide dig.