ESSENTIELLE OLIER

TIL RO & SØVN

Opdag hvordan naturens essentielle olier kan hjælpe dig med at finde ro og forbedre din søvnkvalitet. Lær de enkle metoder til at anvende aromaterapi i hjemmet, der fremmer ro og harmoni i dit liv.

Oplever du udfordringer med at finde den ro, du behøver for en dyb og nærende søvn? Vores minikursus 'Essentielle olier til Ro & Søvn' er skabt til dig!


God søvn er afgørende for, at vores krop og sind kan hele og genoplade. At sikre en god nats søvn er en af de bedste ting, vi kan gøre for os selv, så vi kan vågne op friske, med tilstrækkelig energi og overskud. Men det kan ofte være svært at opnå.


Her kommer essentielle olier ind i billedet. Disse naturlige vidundere er potente planteekstrakter, der har været brugt i århundreder for deres beroligende og helbredende egenskaber. De kan blive din nøgle til at opnå den dybe, regenererende søvn, der giver dig den energi og balance, du har brug for.


Hvorfor Essentielle Olier kan fremme din søvn


Essentielle olier påvirker dit nervesystem på en måde, der fremmer afslapning og reducerer stress – to afgørende faktorer for at kunne falde i søvn og sove igennem natten. Eksempelvis er Lavendel kendt for sin evne til at berolige nervesystemet og lindre både angst og stress. Sandeltræ virker beroligende og afslappende på både krop, sind og følelser. Bergamot har både opløftende og beroligende egenskaber og er en god støtte ved depressive tendenser.

DU VIL LÆRE:


  • Den basale viden om essentielle olier og hvordan de virker på krop og sind for at fremme ro og velvære.
  • Hvordan du kan identificere og vælge essentielle olier af højeste kvalitet, som har de stærkeste terapeutiske egenskaber.
  • Hvordan specifikke essentielle olier kan hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet, reducere stress og fremme dyb afslapning.

  • Forskellige måder at bruge essentielle olier på – fra aromaterapi til påføring på huden – for at berolige nervesystemet og skabe mental balance.

  • Praktiske tips til at integrere essentielle olier i din aftenrutine for en dybere, mere nærende søvn.

Tilmeld dig vores minikursus i dag, og opdag, hvordan essentielle olier kan blive dine nye naturlige hjælpere til at håndtere stress, uro og utilstrækkelig søvn.


KURSET INKLUDERER: 


  • Live-webinar, hvor vi vil guide dig til hvordan du kan bruge disse naturlige løsninger til at forbedre din søvn og skabe mere balance i din hverdag. . Webinaret afholdes live d. 26. juni, kl. 18:30-20:00 (du får optagelsen efterfølgende, så du kan se den på replay, når det passer dig).
  • E-guide: Du får vores e-guide 'Søvn & Essentielle olier', der dækker den basale viden om aromaterapi og essentielle olier, så du altid har informationen lige ved hånden. I guiden får du et hurtigt overblik over de bedste olier til forskellige behov, lige fra stressreduktion til søvnhjælp.
  • Bonusmateriale: Som ekstra bonus får du adgang til støttende materiale med tips, opskrifter og detaljerede instruktioner, så du nemt kan komme igang og få mest muligt ud af dine essentielle olier. Hjælpematerialet inkluderer: 1) Aromaterapi-guide (inkl. opskrifter på 10 diffuser-blandinger), 2) Guide til massage med essentielle olier, 3) Generelle råd ved stress og søvnforstyrrelser


Bliv din egen aromaterapi-ekspert og start rejsen mod en roligere hverdag og en bedre søvn


Pris: 185 kr. 


Tilkøb: Det er muligt at tilkøbe en lille pakke med 3 små olie-prøver for 90 kr. (inkl. fragt). Læs om de 3 olier her

Når du tilmelder dig får du øjeblikkelig adgang til e-guiden samt bonus-materiale. Har du tilkøbt olie-prøver, vil du modtage dem med posten indenfor 5 hverdage.


Vi glæder os til at se dig til webinaret, hvor der er god mulighed for at stille spørgsmål!


UNDERVISERE


Undervisere på kurset er fysioterapeut og yoga-instruktør Therese Pape samt ayurvedisk sundheds- og livsstilsvejleder Maiken Eriksen.


Gennem flere år har vi selv mærket, hvilken transformation disse skønne planteolier bringer. På mange måder kan det beskrives som en dyb helingsproces og en åbning for at vende tilbage til vores egen essentielle natur. Vi bruger selv olierne dagligt til en bred vifte af anvendelser, og vi har efterhånden afholdt adskillige workshops og kurser hvor vi deler ud af vores viden og erfaringer.


En af grundene til at vi er så vilde med essentielle olier i forbindelse med søvn og beroligelse, er at de giver en af de hurtigste og simpleste måder hvorpå vi kan få adgang til det limbiske system i hjernen - og derigennem bringe ro og balance til et overstimuleret sind og nervesystem.


Vi introducerer dig for olier som er 100% rene naturlige olier af højeste kvalitet. De olier, vi arbejder med, er så rene at de har terapeutisk effekt og kan dermed dække mange behov og anvendelsesmuligheder.

3 af vores favoritolier til søvn og ro er: doTERRAs Serenity, doTERRAs Balance samt Bergamot. Vi vil introducere dig for alle tre olier til webinaret, og instruere dig i hvordan du anvender dem. Du har mulighed for at tilkøbe en lille prøve-pakke med de 3 olier, så du kan prøve dem derhjemme. Prøvepakken koster 90 kr. (inkl. fragt) med 3 små flasker, som hver indeholder 10-15 dråber ren essentiel olie fra mærket doTERRA.

SERENITY

En beroligende blanding, der bl.a. består af lavendel, sandeltræ og kamille. Blandingen hjælper krop og sind i ro, og er dermed ideel til at støtte op om en god søvn.

BALANCE

En balancerende blanding, der bl.a. indeholder frankincense, kamille og gran. En god olie at finde frem i stressende perioder, hvor du har brug for at fremme ro og harmoni i dit liv.

BERGAMOT

En citrusolie som har både opløftende og beroligende egenskaber. Udover at støtte vores nattesøvn, så er den god i perioder med tankemylder, tungsind og depression.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til maiken@ayume.dk