FÅ MERE INSPIRATION 

I min nyhedsmail samt e-bog får du mere inspiration omkring olierne og deres anvendelse. Hvis du tilmelder dig min nyhedsmail, så sender jeg dig også min e-bog gratis.

KROPPENS NATURLIGE FORSVAR

Vores immunforsvar er et af de vigtigste funktioner i kroppen. Det arbejder hver eneste dag på at beskytte os mod bakterier, svampe, parasitter, virus og skadelige stoffer. 

Det er derfor essentielt at sørge for at immunforsvaret er velfungerende gennem en sund kost og livsstil. I vinterhalvåret kan vi have brug for noget ekstra. Herhjemme foretrækker vi naturlige remedier, som støtter kroppen i at fungere optimalt. Essentielle olier er en nem og effektiv måde at give kroppen lidt ekstra fra naturen.


BALANCERET FORDØJELSE

Ifølge Ayurveda, er kvaliteten af vores fordøjelse altafgørende for vores sundhed og velbefindende. Der er mange af de ayurvediske praksisser som netop koncentrerer sig om at balancere vores fordøjelsessystem. Urter og planteekstrakter fra essentielle olier kan være et godt supplement og støtte vores krop til bedre at kunne fordøje både mad og følelser. Herhjemme anvender vi særligt olierne 'doTERRA Zengest', 'doTERRA Tamer', peppermint, Lemon og Ginger som naturlige hjælpere ved fordøjelse og maveproblemer.

SHOP ESSENTIELLE OLIER